Boeing Malaysia: Σβήνουν οι ελπίδες – Συνεχίζονται οι έρευνες

Boeing Malaysia: Σβήνουν οι ελπίδες – Συνεχίζονται οι έρευνες

Παρά το ότι δεν εντοπίστηκαν τα ηχητικά σήματα την Τρίτη, και την Τετάρτη οι αρχές ερευνούν την περιοχή, σε περίπτωση που έχουν αδειάσει οι μπαταρίες του μαύρου κουτιού

Boeing Malaysia: Σβήνουν οι ελπίδες – Συνεχίζονται οι έρευνες
Καθώς μπαίνουμε στο δεύτερο μήνα ερευνών για το αγνοούμενο από τις 8 Μαρτίου αεροπλάνο των Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες, οι αρχές της Αυστραλίας που συντονίζουν την επιχείρηση ανακοίνωσαν πως  την Τετάρτη 15 αεροσκάφη και 14 πλοία παίρνουν μέρος στις έρευνες, ενώ ο καιρός στο σημείο αναμένεται να είναι αρκετά καλός, με λίγες τοπικές βροχές να αναμένονται. 

Τα ηχητικά σήματα που εντόπισε το σαββατοκύριακο το κινεζικό πλοίο σταμάτησαν να ακούγονται την Τρίτη και από τότε δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη. 

Τα πλοία που φέρουν τον ειδικό εξοπλισμό για τον εντοπισμό μαύρων κουτιών, αλλά και δύτες ερευνούν την περιοχή στον νότιο Ινδικό, που υπολογίζεται σε 77.580 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, καθώς κάθε πιθανό στοιχείο που ανακοινώνεται από τις αρχές ότι μπορεί να οδηγήσει στην ανεύρεση του αεροπλάνου διαψεύδεται στην πορεία, σενάρια τρομοκρατίας ή και… επιστημονικής φαντασίας βλέπουν ξανά το φως της δημοσιότητας. Η βρετανική εφημερίδα The Sun, που πάντως δεν φημίζεται για τα αξιόπιστα ερευνητικά ρεπορτάζ της, φιλοξενεί δημοσίευμα ότι σύμφωνα με ρωσικές στρατιωτικές πηγές, στο αεροσκάφος έγινε αεροπειρατεία, οι αεροπειρατές το οδήγησαν στα σύνορα του Αφγανιστάν με το Πακιστάν και βρίσκεται ακόμα και σήμερα εκεί, καλά κρυμμένο. Οι «πηγές» αυτές μάλιστα αναφέρουν πως όλοι οι επιβάτες είναι ζωντανοί, καθώς έχουν χωριστεί σε επτά γκρουπ και επιβιώνουν υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στη λάσπη, χωρίς σχεδόν καθόλου φαγητό…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης