Η Ορνέλα Μούτι έκανε κοπάνα για τα μάτια του Πούτιν

Η Ορνέλα Μούτι έκανε κοπάνα για τα μάτια του Πούτιν

Ακύρωσε παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε για να ταξιδέψει στη Ρωσία και να γευματίσει με τον Ρώσο πρόεδρο - Αναμένεται να δικαστεί για απάτη και θα κληθεί να πληρώσει αποζημίωση στη θεατρική επιχείρηση

Η Ορνέλα Μούτι έκανε κοπάνα για τα μάτια του Πούτιν
Ήταν Δεκέμβριος του 2010 όταν η Ορνέλα Μούτι που πρωταγωνιστούσε σε παράσταση σε θέατρο του Πορντενόνε της Ιταλίας, ακύρωσε το σόου επικαλούμενη σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η παράσταση αναβλήθηκε καθώς ο γιατρός της γνωστής Ιταλίδας ηθοποιού έκανε λόγο για λαρυγγίτιδα για την αντιμετώπιση της οποίας ήταν απαραίτητη ξεκούραση τουλάχιστον πέντε ημερών.

Κλείσιμο

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται από τον ιταλικό Τύπο η αιτία της απουσίας της δεν ήταν το πρόβλημα υγείας, αλλά… ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Corriere della Sera, η Μούτι το ίδιο βράδυ που… υπέφερε από το λαιμό της, φωτογραφήθηκε δίπλα στον Ρώσο πρόεδρο να γευματίζει κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής οργάνωσης στη Ρωσία.

Γοητευτική, όπως πάντα και φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα απαθανατίστηκε κοντά στον Πούτιν να παρακολουθεί εκδήλωση που πραγματοποιείτο για τα παιδιά με καρκίνο.

Παρά την καλή της πρόθεση να ενισχύσει τις προσπάθειες για την έρευνα στον καρκίνο, η Μούτι τώρα αναμένεται να κληθεί σε απολογία για την… κοπάνα από το θέατρο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, η εισαγγελία της Ρώμης ερευνά κατά πόσο ο γιατρός έδωσε εσφαλμένα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού και εξετάζει το γεγονός ότι η Μούτι ακύρωσε την παράσταση χωρίς να πληρώσει την ποινή που προβλεπόταν από το συμβόλαιο. Αν η υπεράσπιση της 59χρονης δεν καταφέρει να πείσει το δικαστήριο, η ηθοποιός κινδυνεύει να δικαστεί για απάτη και αναμένεται να κληθεί να πληρώσει αποζημίωση στη θεατρική επιχείρηση.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης