«Malaysia Airlines»: Χάσαμε επαφή με το αεροσκάφος - Δεν λάβαμε σήματα κινδύνου
«Οι σκέψεις μας παραμένουν στους συγγενείς των αγνοουμένων. Όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην πλήρη στήριξη των αρχών», επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση
Η αεροπορική εταιρεία «Malaysia Airlines» έχασε επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της, τύπου Boeing 777-200, στο οποίο επιβαίνουν 239 άτομα με προορισμό το Πεκίνο, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.
Η αεροπορική εταιρεία έκανε την ανακοίνωση τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσω της σελίδας της στο Facebook. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την τύχη του αεροσκάφους.
«Οι σκέψεις μας παραμένουν στους συγγενείς των αγνοουμένων. Όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην πλήρη στήριξη των αρχών», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.