CNN: «Το αεροσκάφος είχε φτάσει στο ασφαλέστερο σημείο της πτήσης»

CNN: «Το αεροσκάφος είχε φτάσει στο ασφαλέστερο σημείο της πτήσης»

Μιλά για μια άκρως αξιόπιστη εταιρεία - Εκτιμά ότι το αεροσκάφος έχει παλαιότητα 11 ετών, που έχει τροφοδοτηθεί από δύο βρετανικής κατασκευής κινητήρες Rolls-Royce Trent

CNN: «Το αεροσκάφος είχε φτάσει στο ασφαλέστερο σημείο της πτήσης»
«Το αεροσκάφος είχε φτάσει στο ασφαλέστερο σημείο της πτήσης», ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος του CNN,Richard Quest,<αναλύοντας ενδελεχώς τα αίτια που μπορεί να έφεραν όποια «εμπλοκή» στην πτήση των Amlaysian Airlines με 239 αγνοούμενους.

Σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, έπειτα από δύο ώρες πτήσης, στο σημείο όπου βρίσκονταν το αεροσκάφος,χρησιμοποιείται ο αυτόματος πιλότος και ο ίδιος ο χειριστής κάνει ελάχιστες διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές στο ύψος.

Ο Quest που συμπτωματικά είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με τα αεροσκάφη της εταιρείας εκτιμά ότι το αεροσκάφος τύπου Boeing 777-200, μπορεί να έχει παλαιότητα 11 ετών, που έχει τροφοδοτηθεί από δύο βρετανικής κατασκευής κινητήρες Rolls-Royce Trent.

«Πρόκειται για μια πολύ αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία με ένα πολύ καλό ιστορικό ασφαλείας», επισημαίνεται και καταλήγει στο ρεπορτάζ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης