Επί τουλάχιστον 12 ώρες αγνοείται πλέον το αεροσκάφος των «Malaysian Airlines» με 239 αγνοούμενους.
Σύμφωνα με το «Flightradar24», μια ιστοσελίδα που δείχνει ζωντανά την εναέρια κυκλοφορία σε όλο τον κόσμο, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, την τελευταία θέση εντοπισμού του αεροπλάνου.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.