Ολάντ - Γκαγέ: Η πρώτη συνάντηση μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου

Ολάντ - Γκαγέ: Η πρώτη συνάντηση μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου

Στο νέο τεύχος του περιοδικού "Closer", που είναι αφιερωμένο ο Γάλλος πρόεδρος και η κρυφή του αγάπη, έχουν και πάλι την τιμητική τους

Ολάντ - Γκαγέ: Η πρώτη συνάντηση μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου
Το πιο δημοφιλές ζευγάρι της Γαλλίας είχε την πρώτη του συνάντηση, μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου "Closergate" που προκάλεσε πολιτικό σεισμό στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης.  

Στο σημερινό τεύχος του περιοδικού "Closer", που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Βαλεντίνο, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ και η κρυφή του αγάπη, Ζουλί Γκαγέ, έχουν και πάλι την τιμητική τους.

Αυτή τη φορά το περιοδικό αποκαλύπτει ότι έχουν βρεθεί από κοντά, όχι βεβαίως στη γνωστή φωλίτσα τους, το διαμέρισμα που βρίσκεται μία ανάσα από το Μέγαρο των Ηλυσίων, στην οδό Cirque. 

Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, μετά την αποκάλυψη ότι ο ένοικος των Ηλυσίων νυχτοπερπατά για να συναντήσει την ερωμένη του, με την οποία απατούσε επί δύο χρόνια την πρώην "πρώτη κυρία" της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, φρόντισε να είναι πιο προσεκτικός όταν θα ξαναπήγαινε κοντά στην αγαπημένη του.

Για το γαλλικό περιοδικό, ο Φρανσουά Ολάντ αυτή τη φορά δεν πήρε μαζί του την ασφάλειά του, αλλά και ούτε χρησιμοποίησε σκούτερ και κράνος για να επισκεφτεί την Γαλλίδα ηθοποιό.
Κλείσιμο

Όπως εξηγεί το "Closer", μετά την 10η Ιανουαρίου, όταν αποκαλύφθηκε η "ανάρμοστη" σχέση του Ολάντ και της Γκαγέ, το ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις. Οι δύο τους επικοινωνούσαν μόνο τηλεφωνικά.

Όμως ο έρωτας δεν μπορούσε να τους κρατήσει για πολύ μακριά. Έτσι, ο Γάλλος πρόεδρος βρήκε τελικά έναν τρόπο για να συναντά την αγαπημένη του χωρίς, αυτή τη φορά, να βρεθεί στο στόχαστρο των παπαράτσι, σχολιάζει το περιοδικό στο σημερινό του τεύχος.

Από την πλευρά της, η ερωμένη του Γάλλου προέδρου, Ζουλί Γκαγέ, κινείται διακριτικά από τότε που μαθεύτηκε η σχέση με της με τον Ολάντ.

Το πρώτο διάστημα εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Εν συνεχεία, ακύρωσε πολλές επαγγελματικές συναντήσεις για να μην κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Εξάλλου, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της, η Ζουλί Γκαγέ είναι πάνω απ΄ όλα μία γυναίκα ανεξάρτητη που δεν θα σπεύσει να "φορέσει" το ρόλο της "πρώτης κυρίας" της Γαλλίας.

Μάλιστα, από τότε που αποκαλύφθηκε η ανάρμοστη σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό, ο Φρανσουά Ολάντ την βομβαρδίζει με SMS, γράφει το περιοδικό «Closer» επισημαίνοντας ότι η αποστολή των γραπτών μηνυμάτων γίνεται ακόμα και μπροστά στους συνεργάτες του. 

Ο ίδιος, πάντως, δεν βιάζεται να την πάρει μαζί του στο Μέγαρο των Ηλυσίων αφού προτιμά η Γαλλία να μην έχει -προς το παρόν τουλάχιστον- «πρώτη κυρία», αναφέρει το γαλλικό περιοδικό.   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης