Μετά την καρδιά του Ολάντ πάει να «κλέψει» και το Σεζάρ η Γκαγέ

Μετά την καρδιά του Ολάντ πάει να «κλέψει» και το Σεζάρ η Γκαγέ

Υποψήφια για το μεγάλο γαλλικό βραβείο η ερωμένη του γάλλου προέδρου

Μετά την καρδιά του Ολάντ πάει να «κλέψει» και το Σεζάρ η Γκαγέ
Τα... προσόντα της αναγνωρίστηκαν όχι μόνο από τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ αλλά και την επιτροπή που διαλέγει τους υποψήφιους για τα βραβεία Cesar, τα επονομαζόμενα γαλλικά Οσκαρ.

Mπορεί η γαλλική επιτροπή Τεχνών "Ville Medicis" να φρέναρε πρόσφατα την υποψηφιότητά της ως μέλους του Δ.Σ, όμως η κρυφή ερωμένη του ένοικου των Ηλυσίων φαίνεται ότι έχει την τύχη με το μέρος της όχι μόνο στα ερωτικά της αλλά και στα επαγγελματικά της:

Κλείσιμο
Η Ζουλί Γκαγέ είναι υποψήφια για το δεύτερο βραβείο καλύτερου γυναικείου ρόλου στα βραβεία Cesar για την συμμετοχή της στην ταινία "Quai d' Orsay του διάσημου σκηνοθέτη Μπερτράν Ταβερνιέ.

Η Γκαγέ θα κονταροχτυπηθεί για το βραβείο με άλλες διάσημους ηθοποιούς της Γαλλίας, όπωςτ η Ζερλαντίν Παιλχά, (έπαιξε στην ταινία "Jeune et jolie"), τη Φρανσουάζ Φαμπιάν (Les Garçons et Guillaume, à table) και τη Μαρίζα Μπορίνι, μητέρα της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι (ταινία: Un château en Italie). Η τελετή απονομής θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κρυφή αγάπη του Ολάντ έχει ήδη κερδίσει το βραβείο "Ρόμι Σνάιντερ" καθώς και το βραβείο καλύτερης ευρωπαίας ηθοποιού το 1997 για την ταινία "Sélect Hôtel". Το 2009, η Ζουλί Γκαγέ βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινίας στο Τόκιο για τον ρόλο της στην ταινία "8 fois debout".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης