Υπουργός «κάρφωσε» τη σχέση Ολάντ-Γκαγέ

Υπουργός «κάρφωσε» τη σχέση Ολάντ-Γκαγέ

Η σύντροφός του Φρανσουά Ολάντ έχει αναπτύξει καλλιτεχνική δράση, είπε ο Γάλλος υπουργός και μόλις κατάλαβε το σφάλμα του, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Υπουργός «κάρφωσε» τη σχέση Ολάντ-Γκαγέ
Άθελά του, ένας υπουργός του Φρανσουά Ολάντ παραδέχτηκε δημοσίως ότι η Γαλλίδα ηθοποιός, Ζουλί Γκαγέ, είναι σύντροφος του Γάλλου προέδρου κι όταν κατάλαβε την γκάφα του, έσπευσε να τα μαζέψει. Ήταν όμως αργά!

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο "iTele", ο υπουργός Προϋπολογισμού της Γαλλίας, Μπερτράν Καζνέβ, κλήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία που αποκαλύπτουν σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ ότι η "κρυφή αγάπη" του προέδρου έχει διοριστεί σε καλό πόστο ως μέλος του Δ.Σ. στο πολιτιστικό κέντρο "Villa Medicis". Ο διορισμός της έγινε από την υπουργό Πολιτισμού, Ορελί Φιλιπετί, τον Ιανουάριο του 2013.

"Πως βλέπετε το διορισμό της Ζουλί Γκαγέ στο Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού κέντρου Villa Medicis;", τον ρώτησε ο δημσοιογράφος.

"Η σύντροφός του Φρανσουά Ολάντ έχει αναπτύξει καλλιτεχνική δράση", είπε ο Γάλλος υπουργός και μόλις κατάλαβε το σφάλμα του, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

"Κατ΄αρχήν, δεν είναι σύντροφος του Γάλλου προέδρου. Εγώ δεν έχω να επιβεβαιώσω τίποτε πάνω σ΄αυτό το θέμα, δεν έχω να πω τίποτε", μουρμούρισε προσπαθώντας να τα... μπαλώσει.
Κλείσιμο
 
Ο Καζνέβ δήλωσε επίσης ότι ο πρόεδρος της πέμπτης γαλλικής δημοκρατίας, όπως και κάθε Γάλλος πολίτης που ασκεί ή δεν ασκεί πολιτική, έχει το δικαίωμα της προστασίας της ιδιωτικής του ζωής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης