Δείτε τι λέει ο φωτογράφος που αποκάλυψε το σκάνδαλο Ολάντ – Ζουλί

Δείτε τι λέει ο φωτογράφος που αποκάλυψε το σκάνδαλο Ολάντ – Ζουλί

Ο Σεμπαστιάν Βαλιελά απαθανάτισε με τον φακό του και την εκτός γάμου κόρη του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν

Δείτε τι λέει ο φωτογράφος που αποκάλυψε το σκάνδαλο Ολάντ – Ζουλί

«Θα μπορούσα πολύ άνετα να είχα σκοτώσει τον Γάλλο πρόεδρο», ήταν η δήλωση του φωτογράφου, Σεμπαστιάν Βαλιελά, ο οποίος απαθανάτισε τον Φρανσουά Ολάντ να βγαίνει από το διαμέρισμα όπου περνά τρυφερές στιγμές με την ξανθιά ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ.

Ο Βαλιελά δήλωσε πως ο Γάλλος πρόεδρος δεν προστατεύεται από ασφάλεια, με αποτέλεσμα να μπορεί να πέσει θύμα ακόμα και δολοφονίας.


Αποκάλυψε, ότι ένας σωματοφύλακας πραγματοποιούσε έναν απλό έλεγχο στο δρόμο και στο κτίριο πριν ο Ολάντ μπει στη «ροζ» πολυκατοικία, αφήνοντάς τον ουσιαστικά μόνο όλη νύχτα.

Κλείσιμο

Βέβαια, ο πρόεδρος της Γαλλίας το πιθανότερο είναι να ένιωθε ασφαλής στα χέρια της Γκαγιέ, αλλά ο Βαλιελά υποστηρίζει πως η ασφάλεια είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Ως απάντηση στις… αγωνίες του Βαλιελά, ο υπουργός Εσωτερικών, Μανουέλ Βαλ, δήλωσε στον Monde πως η ασφάλεια του προέδρου δεν έχει απειληθεί ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Βαλιελά, για να κατορθώσει να τραβήξει τις λήψεις με τον Ολάντ να φοράει κράνος και να επιβιβάζεται σε σκούτερ, ενοικίασε διαμέρισμα μπροστά από το νούμερο 20 της οδού du Cirque, όπου βρίσκεται η ερωτική φωλιά της Γκαγιέ.

Πάντως, ο Γάλλος παπαράτζο είναι συνηθισμένος στις επιτυχίες, καθώς ήταν εκείνος που με τη μηχανή του είχε απαθανατίσει το 1994 την Μαζαρίν Πενζό, την εκτός γάμου κόρη του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν, αποκαλύπτοντας στο γαλλικό λαό την ύπαρξή της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης