Έγκυος η ερωμένη του ερωτύλου Ολάντ;

Έγκυος η ερωμένη του ερωτύλου Ολάντ;

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τη Ζουλί Γκαγέ 4 μηνών έγκυο - Πώς σχολίασαν οι Times τη συνέντευξη Τύπου του γάλλου προέδρου

Έγκυος η ερωμένη του ερωτύλου Ολάντ;
Και ενώ το Μέγαρο των Ηλυσίων βρίσκεται στη δίνη του ερωτικού σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τα καμωματά του, οι φήμες τις τελευταίες ώρες οργιάζουν κάνοντας λόγο για εγκυμοσύνη της «πέτρας του σκανδάλου», της 41χρονης Ζουλί Γκαγέ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολάντ απέφευγε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του και που η Τριερβελέρ κατέληξε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 41χρονη ξανθιά ηθοποιός και ερωμένη του ερωτύλου προέδρου είναι τεσσάρων μηνών έγκυος.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό που έχει στο Twitter η ιστοσελίδα LeReel.fr και αναφέρει ότι η εγκυμοσύνη επιβεβαιώθηκε σε ένα δημοσιογράφο που δουλεύει στο κανάλι M6 και από μία πηγή που βρίσκεται κοντά στο Γάλλο πρόεδρο.


Κλείσιμο


Χαρακτηριστικά το tweet γράφει: «Η Ζουλί Γκαγέ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος σύμφωνα με μία πηγή του κοντινού περιβάλλοντος του Φρανσουά Ολάντ και η πληροφορία διασταυρώθηκε και από έναν δημοσιογράφο του καναλιού M6».

Αλήθεια ή ψέματα... θα φανεί σε λίγους μήνες.



Σκίτσο των Times: Ο Ολάντ «πνίγηκε» στο στήθος της Μαριάν


Με ένα σκίτσο τα λένε όλα οι Άγλλοι για την ερωτική υπόθεση του Φρανσουά Ολάντ.

Ο Γάλλος πρόεδρος απασχολεί όλη την Ευρώπη με τα ερωτικά σκάνδαλα που ήρθαν στη δημοσιότητα και η ιστορική εφημερίδα Times του Λονδίνου, χρησιμοποιώντας και το αγγλικό, φλεγματικό χιούμορ, τον παρουσιάζει χαμένο ανάμεσα στο στήθος μιας γυναίκας. Δείτε το σκίτσο και διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης