Πρωτοσέλιδο ο ερωτιάρης Ολάντ και ο «μυστικός» του έρωτας με ξανθιά ηθοποιό!

Πρωτοσέλιδο ο ερωτιάρης Ολάντ και ο «μυστικός» του έρωτας με ξανθιά ηθοποιό!

Η Ζουλί Γκαγιέ φαίνεται πως «έκλεψε» την καρδιά του Ολάντ - Ο Γάλλος πρόεδρος απειλεί το περιοδικό με μηνύσεις

Πρωτοσέλιδο ο ερωτιάρης Ολάντ και ο «μυστικός» του έρωτας με ξανθιά ηθοποιό!
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε σήμερα τη «βαθιά του λύπη» για την παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον του περιοδικού Closer που δημοσιεύει στο σημερινό του τεύχος φωτογραφικό υλικό -που σύμφωνα με το Closer- αποδεικνύει την ύπαρξη ερωτικής σχέσης μεταξύ του Ολάντ και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ.

Μιλώντας ως ιδιώτης και όχι ως πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Φρανσουά Ολάντ «εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την εισβολή στην προσωπική του ζωή, στην ιδιωτικότητα της οποίας έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης και προσθέτει ότι προτίθεται να ασκήσει δίωξη, συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής δίωξης, κατά του περιοδικού», δήλωσε πηγή από το γραφείο του.

Το εβδομαδιαίο έντυπο δημοσιεύει σήμερα ένα επτασέλιδο με φωτογραφικό υλικό που δείχνει τις κινήσεις έξω από μια πολυκατοικία στο Παρίσι για να στηρίξει το δημοσίευμά του.


Κλείσιμο



Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του γάλλου προέδρου και έναν δεύτερο άνδρα με μαύρο κράνος --που φέρεται ότι είναι ο 59χρονος Ολάντ-- να φθάνουν και να αναχωρούν από την πολυκατοικία με μηχανή scooter.

Μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η 41 ετών ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, φαίνεται επίσης να φθάνει και να αναχωρεί από το ίδιο διαμέρισμα.

Το θέμα αφορά στην φημολογούμενη από τον Μάρτιο του 2013 σχέση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την 41χρονη ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Σύμφωνα με τις αναφορές που μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων το περιοδικό στο τεύχος της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου αναφέρει ότι ο πρόεδρος δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Βαλερί Τριαρβελέρ αλλά ζει μια ερωτική σχέση με τη Γαλλίδα ηθοποιό. Σύμφωνα μάλιστα με έναν μάρτυρα που επικαλείται το περιοδικό «ο Φρανσουά Ολάντ δεν θα πάει στο 15ο (το διαμέρισμα του Παρισιού όπου ζει η Βαλερί Τριαρβελέρ), αλλά στο 11ο, όπου ζει η ηθοποιός».




Το περιοδικό δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του αποσπάσματα της έντυπης έκδοσης του όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Ολάντ συναντιέται κάθε εβδομάδα με την ηθοποιό, με μυστικό τρόπο και προφανή κάλυψη γεγονός που εκτός των άλλων εγείρει ζήτημα ασφάλειας του προέδρου της Γαλλίας.
«Ο αρχηγός του κράτους συνοδεύεται από έναν σωματοφύλακα που προστατεύει το απόρρητο των συναντήσεων με την ηθοποιό και φέρνει ακόμα και κρουασάν!» γράφει το «Closer».




Η Γκαγιέ υπέβαλε καταγγελία προς το τέλος του Μάρτη του 2013 στην εισαγγελία του Παρισιού για τον εντοπισμό όσων διέσπειραν τη φήμη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, για πιθανή σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ. Το 2012 η ηθοποιός συμμετείχε σε ένα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ όπου περιέγραφε τον τότε προεδρικό υποψήφιο ως άνθρωπο «ταπεινό», «εξαιρετικό» που «πραγματικά ακούει».

Επισήμως, ο αρχηγός του γαλλικού κράτους διατηρεί πολύχρονη σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ, ενώ παλαιότερα είχε δεσμό με την πρώην προεδρική υποψήφιο Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης