Είναι η όμορφη Ζουλί η νέα ερωμένη του Ολάντ;

Είναι η όμορφη Ζουλί η νέα ερωμένη του Ολάντ;

Μπορεί η δημοτικότητά του να είναι στο ναδίρ όμως η τεστοστερόνη του είναι στο ζενίθ, σύμφωνα με το περιοδικό Closer - Διαμαρτύρεται η Ζουλί Γκαγιέ ότι δεν είναι η νέα σύντροφος του Ολάντ - Σιωπή από την Τριερβελέρ - Αποσύρει το Closer το επίμαχο δημοσίευμα από την ηλεκτρονική έκδοσή του

Είναι η όμορφη Ζουλί η νέα ερωμένη του Ολάντ;

Ήταν άνοιξη του 2012 με τον προεκλογικό αγώνα να γίνεται ολοένα πιο καυτός και τους δύο αντιπάλους, Φρανσουά Ολάντ και Νικολά Σαρκοζί να κονταροχτυπιούνται για τη γαλλική προεδρία.

Σε ένα -από μία σειρά- βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκαν για να υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Σοσιαλιστή υποψηφίου, πρωταγωνιστεί η γοητευτική ηθοποιός, Ζουλί Γκαγιέ.

Με ζεστή φωνή, θέρμη, ζωντάνια, σχεδόν εκστασιασμένη, μιλάει για τα χαρίσματα του Φρανσουά Ολάντ, τη σεμνότητά του, τον δυναμισμό του… με ύφος που μόνο σε μία ερωτευμένη γυναίκα ή μία πολύ καλή ηθοποιό θα ταίριαζε.

«Γνώρισα τον Φρανσουά Ολάντ το 2012. Συνάντησα έναν άνδρα ταπεινό, υπέροχο. Μιλήσαμε για κινηματογράφο και είναι πολύ ενημερωμένος, γεγονός που με εξέπληξε. Εντυπωσιάστηκα από την ομιλία του, από τον ισχυρό λόγο του. Αυτό που λέει, αυτό κάνει», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, με ενθουσιασμό και με ίχνος πάθους στη φωνή η Γκαγιέ.

Το βίντεο μπορεί μέχρι πριν μία ημέρα να είχε συγκεντρώσει λίγες χιλιάδες επισκέψεις, όμως, μόλις κυκλοφόρησε η φήμη για τη σχέση της ταλαντούχας ηθοποιού με τον Γάλλο πρόεδρο, οι θεάσεις εκτινάχθηκαν, με αποτέλεσμα μόνο σήμερα να αγγίξουν τις 450.000.

Κλείσιμο

Την ίδια ώρα, οι κινηματογραφόφιλοι μπορεί να θυμούνται την 41χρονη ηθοποιό σε παλαιότερες ταινίες της, όπου παρά το μικρό ρόλο της, κατάφερε να… εντυπωσιάσει τους θεατές.

Στην ταινία του Ζαν Πιερ Λιμοζάν, η Γκαγιέ είναι μία από τις ερωμένες του Γκράχαμ, ο οποίος υποφέρει από διαταραχές μνήμης και δε μπορεί να θυμηθεί ούτε τη σύζυγό του, ούτε τον γιο του. Ο Γκράχαμ σε μία προσπάθεια να επαναφέρει τη μνήμη του, σημειώνει κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητάς του σε ένα σημειωματάριο και παράλληλα αφήνεται στα ερωτικά παιχνίδια των γυναικών που συναντά, εκ των οποίων και η Γκιγιέ.

Σε μία από τις φλογερές σκηνές της ταινίας του 2002, ο Γκράχαμ και η Ζουλί, βρίσκονται ξαπλωμένοι στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, με τον νεαρό άνδρα να θέλει να ανακαλύψει έναν κόσμο που κάποτε του ήταν γνώριμος.

Πειραματίζεται, μυρίζει, γεύεται, νιώθει, δοκιμάζει κάτι αναπάντεχο ακόμα και για την Ζουλί που τον κοιτάζει με ένα βλέμμα αθωότητας και στο τέλος, εξαντλημένος από την ομορφιά, της οποίας έγινε θεατής, και την προσπάθεια που έχει καταβάλει, αποκοιμιέται γαλήνια στα πόδια της.


#5 Parlez-nous de François : Julie Gayet από francoishollande

Αν ευσταθούν οι φήμες που θέλουν τον πρόεδρο της Γαλλίας να είναι ζευγάρι με την πραγματική Ζουλί, ενδέχεται κι εκείνος να παρασύρεται από την ομορφιά της και να ξεκουράζεται αποκαμωμένος στο καλλίγραμμο κορμί της.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Φρανσουά Ολάντ σε ανακοίνωσή του, αντιδρώντας στο δημοσίευμα του περιοδικού Closer που αποκάλυψε τη φημολογούμενη σχέση των δύο, προτίμησε να μιλήσει για το δικαίωμα της ιδιωτικότητας, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει το ερωτικό ειδύλλιο με τη νεαρότερη Γκαγιέ.

Περιορίστηκε να κάνει λόγο για παραβίαση της προσωπικής του ζωής «στην οποία έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του περιοδικού, χωρίς να απορρίπτει τους ισχυρισμούς του εντύπου.

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξή της στο Europe 1 η διευθύντρια του περιοδικού Closer, Λοράνς Πιο, επιχείρησε να δικαιολογήσει τον Ολάντ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για έναν «κανονικό πρόεδρο, κανονικό άνθρωπο. Είναι απλώς ένας πρόεδρος που… ερωτοχτυπήθηκε».

Το Closer δέχτηκε να αποσύρει το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα του

Βέβαια, έπειτα από αίτημα του δικηγόρου της Γκαγιέ, η διευθύντρια ανακοίνωσε πως θα αποσύρει τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ηθοποιό, τις επόμενες ώρες.

«Ο δικηγόρος της Ζουλί Γκαγιέ επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε να αποσύρουμε από την ιστοσελίδα οποιαδήποτε αναφορά στη σχέση και να εξασφαλίσουμε την αναπαραγωγή (του αιτήματος) στο Διαδίκτυο», σχολίασε η Πιο, η οποία, ωστόσο, επισήμαινε πως δε ζητήθηκε η απόσυρση του δημοσιεύματος από το έντυπο.

Παράλληλα, την ύπαρξη της σχέσης επισημαίνει και το περιοδικό «L' Express», το οποίο αναφέρει πως ήταν ζήτημα χρόνου αποκαλυφθεί, καθώς τον τελευταίο καιρό ήταν κοινό μυστικό ότι είχε φουντώσει το πάθος ανάμεσά τους.

Άλλωστε, φέρεται η ίδια η Γκαγιέ να «έκαψε» τη μυστικότητα της... liaison
τους, καθώς λέγεται πως δεν άντεχε να τη κρατήσει κρυφή, αποκαλύπτοντας τα πάντα στις στενές τις φίλες. Πιθανώς, λοιπόν, από τις τελευταίες να ξεκίνησε το σύντομο ταξίδι της πληροφορίας, με αποτέλεσμα να φτάσει στον γαλλικό Τύπο και πλέον οι φωτογραφίες των δύο ερωτευμένων να κοσμούν τα πρωτοσέλιδα των γαλλικών περιοδικών.



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης