«Εμφύλιος» στο Ισραήλ για την Bar Refaeli

«Εμφύλιος» στο Ισραήλ για την Bar Refaeli

Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται στα μαχαίρια με το υπουργείο Άμυνας το οποίο επέλεξε το πανέμορφο μοντέλο ως «πρέσβειρα» του Ισραήλ

«Εμφύλιος» στο Ισραήλ για την Bar Refaeli
Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται στα... μαχαίρια με το υπουργείο Άμυνας επιλέγοντας το πανέμορφο μοντέλο, Bar Refaeli, ως «πρέσβειρα» του Ισραήλ.

Η Refaeli επελέγη από το υπουργείο για μία σειρά από διαφημίσεις που θα προωθούν την τεχνολογία και την καινοτομία του Ισραήλ.  

Από την πλευρά του, το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας θεωρεί απαράδεκτη την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου  αφού, όπως υποστηρίζει σε επιστολή του, το νεαρό μοντέλο δεν έχει εκτίσει την διετή στρατιωτική θητεία του, κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τη χώρα.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», o αρχιστράτηγος Μπριγκαντιέ Μορντεχάι έχει ήδη αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας ζητώντας από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας να ξανασκεφτεί την επιλογή επισημαίνοντας ότι η Refaeli  θα δώσει «κακό παράδειγμα στις νεαρές γυναίκες».

Κλείσιμο


Ωστόσο, το υπουργείο Εξωτερικών δεν φαίνεται να κάνει... πίσω. Υπεραμυνόμενο της αρχικής του απόφασης, υπογράμμισε ότι «η Refaeli είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη και θα πρέπει να προβληθεί το ότι είναι Ισραηλινή».

Η ίδια, πάντως, σχολίασε το θέμα με ύφος ...ντίβας γράφοντας στον λογαριασμό της στο Twitter πως, είτε την χρησιμοποιήσει είτε όχι το υπουργείο Εξωτερικών, στον προσωπικό της λογαριασμό τα μηνύματα είναι πολύ περισσότερα από τους αναγνώστες της ισραηλινής εφημερίδας με την μεγαλύτερη κυκλοφορία...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης