Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργείας του Ξενώνα Προσωρινής Διαμονής, η Εταιρία Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή βράβευσε την bwin για την πολύπλευρη στήριξη της.
Το fast food εκθρόνισε τη γαλλική κουζίνα
Το fast food εκθρόνισε τη γαλλική κουζίνα
Για πρώτη φορά, το fast food εκθρονίζει τη γαλλική κουζίνα, υποστηρίζει έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική ταμπλόιντ «Telegraph» επισημαίνοντας ότι τα σάντουιτς και τα χάμπουργκερ έχουν πλέον την τιμητική τους στο …πιάτο των Γάλλων.
Για πρώτη φορά, το fast food εκθρονίζει τη γαλλική κουζίνα, υποστηρίζει έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική ταμπλόιντ «Telegraph» επισημαίνοντας ότι τα σάντουιτς και τα χάμπουργκερ έχουν πλέον την τιμητική τους στο …πιάτο των Γάλλων.
Οι εντατικοί ρυθμοί της καθημερινότητας υποχρεώνουν τους Γάλους εργαζόμενους να αφιερώνουν μόλις 20 λεπτά για το φαγητό τους (μία ώρα και 20 λεπτά αφιέρωναν το 1975).
Και αφού δεν προλαβαίνουν να γυρίσουν στο σπίτι και να φάνε με την ησυχία τους απολαμβάνοντας το φαγητό τους μ΄ένα ποτήρι κρασί, καταφεύγουν σε αλυσίδες ταχυφαγίας προκειμένου να χορτάσουν γρήγορα και πιο οικονομικά.
Η πλειονότητα των Γάλλων εργαζομένων παραγγέλνει να φάει ενώ είναι στο γραφείο, υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία που δημοσιεύει η «Telegraph”, οι πωλήσεις των σάντουιτς έχει αυξηθεί κατά 6% μέσα σ΄ ένα χρόνο λόγω της οικονομικής κρίσης.
«Τα κλασικά γαλλικά φαγητά τα οποία έχουν αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις και για τα οποία επαίρονται οι πολίτες της χώρας του Φρανσουά Ολάντ, μπαίνουν στο «ψυγείο» δίνοντας την θέση τους στα …έτοιμα», γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα επισημαίνοντας πως στην πραγματικότητα πρόκειται για μία παγκόσμια …τάση.
Οι εντατικοί ρυθμοί της καθημερινότητας υποχρεώνουν τους Γάλους εργαζόμενους να αφιερώνουν μόλις 20 λεπτά για το φαγητό τους (μία ώρα και 20 λεπτά αφιέρωναν το 1975).
Και αφού δεν προλαβαίνουν να γυρίσουν στο σπίτι και να φάνε με την ησυχία τους απολαμβάνοντας το φαγητό τους μ΄ένα ποτήρι κρασί, καταφεύγουν σε αλυσίδες ταχυφαγίας προκειμένου να χορτάσουν γρήγορα και πιο οικονομικά.
Η πλειονότητα των Γάλλων εργαζομένων παραγγέλνει να φάει ενώ είναι στο γραφείο, υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία που δημοσιεύει η «Telegraph”, οι πωλήσεις των σάντουιτς έχει αυξηθεί κατά 6% μέσα σ΄ ένα χρόνο λόγω της οικονομικής κρίσης.
«Τα κλασικά γαλλικά φαγητά τα οποία έχουν αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις και για τα οποία επαίρονται οι πολίτες της χώρας του Φρανσουά Ολάντ, μπαίνουν στο «ψυγείο» δίνοντας την θέση τους στα …έτοιμα», γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα επισημαίνοντας πως στην πραγματικότητα πρόκειται για μία παγκόσμια …τάση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα