Βοήθεια σε Μαδρίτη και Ευρώπη υπόσχεται η πρόεδρος της Βραζιλίας

Βοήθεια σε Μαδρίτη και Ευρώπη υπόσχεται η πρόεδρος της Βραζιλίας

Η Βραζιλία «μπορεί και πρέπει να συνεισφέρει στο να υπάρξει μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και πιθανότητα να υπάρξει λύση για την κρίση, η οποία θα πρέπει να βασισθεί μερικώς στην ανάπτυξη», δήλωσε από τη Μαδρίτη

Βοήθεια σε Μαδρίτη και Ευρώπη υπόσχεται η πρόεδρος της Βραζιλίας
Η Βραζιλία υποσχέθηκε σήμερα Δευτέρα να βοηθήσει την Ισπανία και την Ευρώπη να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση που τις πλήττει, προσθέτοντας πως από μόνες τους οι πολιτικές λιτότητας δεν επαρκούν για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Η Βραζιλία «μπορεί και πρέπει να συνεισφέρει στο να υπάρξει μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και πιθανότητα να υπάρξει λύση για την κρίση, η οποία θα πρέπει να βασισθεί μερικώς στην ανάπτυξη», δήλωσε από τη Μαδρίτη η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, η οποία βρέθηκε στην Ισπανία εξ αφορμής της Ιβηροαμερικανικής συνόδου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο στην πόλη Κάδιθ, στα νότια.

Κλείσιμο
Η πρόεδρος της μεγάλης νοτιοαμερικάνικης χώρας προειδοποίησε την Ευρώπη κατά της υιοθέτησης «μη πρακτικών πολιτικών». «Ο συνδυασμός λιτότητας και ανάπτυξης είναι ο βέλτιστος τρόπος για να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που ανακύπτουν ύστερα από μία κρίση», πρόσθεσε η ίδια σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης