Καταδικάστηκε να κρατάει πλακάτ που έγραφε: "Είμαι ηλίθια"

Καταδικάστηκε να κρατάει πλακάτ που έγραφε: "Είμαι ηλίθια"

Παραβίασε τον ΚΟΚ  και η τιμωρία της είναι να κρατήσει σε κεντρικό σημείο του Κλίβελαντ το πλακάτ, για δύο ημέρες επί μία ώρα κάθε μέρα

Καταδικάστηκε να κρατάει πλακάτ που έγραφε: "Είμαι ηλίθια"
Στις ΗΠΑ Η 32χρονη Σίνα Χάρντιν από το Κλίβελαντ ήταν κάπως βιαστική.Το σχολικό που ήταν μπροστά της στο δρόμο σταμάτησε... αλλά δεν έλεγε να ξεκινήσει και έτσι εκείνη αποφάσισε να περάσει από δεξιά ανεβαίνοντας μάλιστα στο πεζοδρόμιο!
 
Σταμάτησε μόνο όταν είδε ότι το σχολικό αποβίβαζε έναν ανάπηρο μαθητή...
Κλείσιμο
Η 32χρονη όμως δεν ήταν ... μόνη στο δρόμο, υπήρχαν πολλοί μάρτυρες που είδαν τι έκανε, ενημέρωσαν την τροχαία και έτσι οδηγήθηκε σε δίκη. Καθώς δεν είχε συμβεί ατύχημα το δικαστήριο αποφάσισε να την τιμωρήσει με συμβολικό τρόπο.
Συνέτεινε μάλιστα σε αυτό το γεγονός ότι η 32χρονη έλεγε και ξανάλεγε ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί αφού δεν είχε γίνει κάτι κακό. Έτσι η τιμωρία της ήταν να κρατάει σε κεντρικό σημείο πλακάτ που να γράφει “μόνο ένας ηλίθιος θα ανέβαινε στο πεζοδρόμιο για να αποφύγει ένα σχολικό”. Για δύο ημέρες επί μία ώρα κάθε μέρα!
Η 32χρονη μη μπορώντας να αποφύγει την ποινή, πήρε όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το πλακάτ και βγήκε στο δρόμο...
Όπως ήταν φυσικό φωτογράφοι και κάμερες συγκεντρώθηκαν για να απαθανατίσουν το γεγονός και πλέον η κυρία είναι απ' τις πιο διάσημες στις ΗΠΑ, αν και μάλλον με επίθετο που θα ήθελε να αποφύγει...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης