«Τροφή» για ταινία δίνει το σκάνδαλο Πετρέους

«Τροφή» για ταινία δίνει το σκάνδαλο Πετρέους

Στην τηλεόραση ή το σινεμά, ατζέντηδες, σεναριογράφοι και μεγάλα στούντιο συμφωνούν ότι η επιτυχία της είναι ήδη εξασφαλισμένη...

«Τροφή» για ταινία δίνει το σκάνδαλο Πετρέους
«Αναβρασμός» επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στους αμερικανικούς καλλιτεχνικούς κύκλους, καθώς το σκάνδαλο Πετρέους φαίνεται πως αποτελεί ένα πρώτης τάξεως υλικό για κινηματογραφική ταινία.

Ατζέντηδες, σεναριογράφοι και στελέχη μεγάλων στούντιο του Χόλιγουντ έχουν ήδη εμπλακεί σε ένα κινηματογραφικό «γαϊτανάκι», περιμένοντας ενδεχομένως την στιγμή που ο Ντέιβιντ Πετρέους ή η Πόλα Μπρόντγουελ αποφασίσουν να «πουλήσουν» τα δικαιώματα της σχέσης τους, δίνοντας έτσι στους κινηματογραφόφιλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στη μεγάλη οθόνη, λεπτομέρειες που δεν έχουν γίνει γνωστές και μια καλή ευκαιρία για μια επιτυχημένη ταινία ή ένα δραματικό ντοκιμαντέρ στη διάσημη εταιρεία παραγωγής HBO.

Κλείσιμο
«Αυτό το σκάνδαλο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ως ταινία ή βιβλίο» είπε η ατζέντης συγγραφέων Τζούντι Φάρκας, η οποία εκπροσωπεί τον σεναριογράφο Αντόνιο Μέντες για την κινηματογραφική μεταφορά, με τον Μπεν Άφλεκ, του βιβλίου "Argo", που βασίζεται σε αποστολή της CIA

Οι ειδικοί πάντως λένε ότι μια τηλεταινία για το θέμα είναι η καλύτερη λύση, καθώς μπορεί να προβληθεί μέσα σε ένα χρόνο. Αντίθετα, μία κινηματογραφική ταινία θα έβγαινε στο σινεμά, όταν πλέον το σκάνδαλο θα είχε ξεχαστεί.

«Έχει ό,τι χρειάζεται. Είναι σαν οι Νοικοκυρές της Τάμπα (αναφορά στις «Νοικοκυρές Σε Απόγνωση») να συνδυάζονται με τη σειρά ταινιών Bourne (με τον Ματ Ντέιμον)» σχολιάζει ο δικηγόρος καλλιτεχνικών υποθέσεων στο Λος Άντζελες, Τζον Πφάιφερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης