Εκτέλεσαν Βορειοκορεάτη υπουργό για «απρεπή» συμπεριφορά

Εκτέλεσαν Βορειοκορεάτη υπουργό για «απρεπή» συμπεριφορά

Η ποινή τού υφυπουργού στρατού της Β. Κορέας, Κιμ Τσολ για την «απρεπή» συμπεριφορά του –σύμφωνα με τα δεδομένα και τους νόμους της χώρας του- ήταν πολύ περισσότερο από παραδειγματική, καθώς εκτελέστηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι...

Λήστεψαν βενζινάδικο  και την διπλανή ταβέρνα!
Εκτέλεσαν Βορειοκορεάτη υπουργό για «απρεπή» συμπεριφορά
Η ποινή τού υφυπουργού στρατού της Β. Κορέας, Κιμ Τσολ για την «απρεπή» συμπεριφορά του –σύμφωνα με τα δεδομένα και τους νόμους της χώρας του- ήταν πολύ περισσότερο από παραδειγματική, καθώς εκτελέστηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Νοτιοκορεατικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Βορειοκορεάτης αξιωματούχος τιμωρήθηκε, επειδή, κατά την περίοδο πένθους έπειτα από τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ-ιλ, εκείνος αντί να πενθεί, έπινε αλκοόλ και διασκέδαζε.

Βάσει των όσων δημοσιοποιήθηκαν από τα Μέσα της Νοτίου Κορέας, ο Τσολ βρισκόταν υπό κράτηση αρκετό καιρό προτού εκτελεσθεί, έπειτα από σχετική διαταγή του νέου ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ-ουν. Λέγεται ότι ο τελευταίος διέταξε «να μην μείνει κανένα ίχνος του, ούτε καν τρίχα από το κεφάλι του». 

Κλείσιμο
Αναφορές κάνουν λόγο για χρήση της «απρεπούς συμπεριφοράς» από τον Κιμ Γιονγκ-ουν ως δικαιολογίας, ώστε να απομακρύνει –ακόμα και να εξοντώσει- τον οποιοδήποτε «μνηστήρα» που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά στην εδραίωση της θέσης του, στην ηγεσία της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης