Βεστερβέλε: «Επείγουσα ανάγκη» για μεταβατική κυβέρνηση στη Συρία

Βεστερβέλε: «Επείγουσα ανάγκη» για μεταβατική κυβέρνηση στη Συρία

Την «επείγουσα ανάγκη» για τον σχηματισμό στη Συρία μας κυβέρνησης δημοκρατικής μετάβασης που θα εκπροσωπεί όλη την αντιπολίτευση, υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε.

Ερωτική τραγωδία στο Λασίθι
Βεστερβέλε: «Επείγουσα ανάγκη» για μεταβατική κυβέρνηση στη Συρία
Την «επείγουσα ανάγκη» για τον σχηματισμό στη Συρία μιας κυβέρνησης δημοκρατικής μετάβασης που θα εκπροσωπεί όλη την αντιπολίτευση, υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε.

«Έχουμε μια επείγουσα ανάγκη για μια κοινή πλατφόρμα για όλες τις ομάδες της αντιπολίτευσης (της Συρίας) που σέβονται τη δημοκρατία, την ανεκτικότητα και τον πλουραλισμό. Έχουμε επείγουσα ανάγκη για μια μεταβατική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί από όλες τις ομάδες που σέβονται αυτές τις αξίες», δήλωσε ο Βεστερβέλε, κηρύσσοντας την έναρξη της συνόδου μιας διεθνούς ομάδας εργασίας για το οικονομικό μέλλον της χώρας.

Στις συζητήσεις της ομάδας εργασίας, που δημιουργήθηκε από την ομάδα των «Φίλων του συριακού λαού» και της οποίας συμπρόεδροι είναι η Γερμανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, λαμβάνουν μέρος 60 χώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης