Έρχονται ανατροπές στην υπόθεση Ασάνζ;

Έρχονται ανατροπές στην υπόθεση Ασάνζ;

Η υπεράσπιση του ιδρυτή του WikiLeaks ζήτησε να μεταβεί στο Λονδίνο ένας Σουηδός εισαγγελέας για να πάρει κατάθεση από τον ιδρυτή του WikiLeaks

Η Αντα Λιβιτσάνου στο ''Greek Idol''
Έρχονται ανατροπές στην υπόθεση Ασάνζ;
Μια «μεγάλη έκπληξη», όσον αφορά τις κατηγορίες για βιασμούς εναντίον του Ασάνζ, υποσχέθηκε την Πέμπτη ένας συνήγορος του ιδρυτή του WikiLeaks, ο οποίος έχει καταφύγει στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Ο Ισπανός πρώην δικαστής Μπαλτάσαρ Γκαρθόν, ο οποίος συνομίλησε επί πολλές ώρες με τον πελάτη του την Κυριακή, έκανε γνωστό πως η υπεράσπιση ζήτησε να μεταβεί στο Λονδίνο ένας Σουηδός εισαγγελέας για να πάρει κατάθεση από τον Ασάνζ.

Κλείσιμο
«Πιστεύω πως αυτό θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον πρώην χάκερ», δήλωσε ο δικαστής Γκαρθόν στο περιθώριο ενός συνεδρίου στο Μπρισμπέιν, στην ανατολική Αυστραλία.

Η υπεράσπιση, πρόσθεσε, έχει στην κατοχή της κρίσιμα στοιχεία γι' αυτές τις κατηγορίες. Τα στοιχεία αυτά θα προκαλέσουν «μεγάλη έκπληξη» όταν θα δημοσιοποιηθούν, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Δεν μπορούμε να τα αποκαλύψουμε τώρα, αλλά έχουμε ζητήσει η σουηδική εισαγγελία να πάρει μια κατάθεση από τον κ. Ασάνζ», διευκρίνισε ο Γκαρθόν, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα «Σίδνεϊ Μόρνινγκ Χέραλντ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης