«Μade in China» οι στολές της Ολυμπιακής Ομάδας των ΗΠΑ

«Μade in China» οι στολές της Ολυμπιακής Ομάδας των ΗΠΑ

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αμερική η είδηση ότι οι στολές των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ραμμένες στην Κίνα

Αρκτικός χωρίς πάγους!
«Μade in China» οι στολές της Ολυμπιακής Ομάδας των ΗΠΑ
Και ενώ αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων. Αιτία; Το γεγονός ότι οι στολές των Αμερικανών αθλητών, που θα συμμετάσχουν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός, είναι ναι μεν σχεδιασμένες από τον Ralph Lauren, αλλά ραμμένες στην Κίνα, την ώρα μάλιστα που η ανεργία στην Αμερική καλπάζει.

«Είναι σκάνδαλο», αναφώνησε ο γερουσιαστής της Νεβάδα, Χάρι Ρέιντ, όταν πρωτοαντίκρισε το κλασικό ναυτικό μπλε σακάκι συνδυασμένο με το λευκό παντελόνι και τις φούστες με τις κόκκινες γραβάτες και τα μπερέ, τα οποία μπορεί να θυμίζουν Αμερική, στο εσωτερικό τους, όμως, η ετικέτα αναγράφει: «Made in China»!
Κλείσιμο

 «Νομίζω ότι  τα μέλη της αμερικανικής Ολυμπιακής  Επιτροπής θα πρέπει να ντρέπονται  για τον εαυτό τους. Θα πρέπει  να μαζέψουν όλες τις στολές, να τις κάψουν και να ξεκινήσουν  πάλι από την αρχή», πρόσθεσε ο γερουσιαστής, σημειώνοντας ότι «έχουμε ανθρώπους στην Αμερική που εργάζονται στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας και που αναζητούν απελπισμένοι μια δουλειά».

Aπό την πλευρά της, η Αμερικανική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τονίζει με ανακοίνωση της ότι η ομάδα έχει χρηματοδοτηθεί από ιδιωτικές πρωτοβουλίες γι’ αυτό και επιλέχθηκε η πιο οικονομική λύση, ενώ υποστηρίζει τον Ralph Lauren σημειώνοντας πως είναι μεγάλη τιμή η συνεργασία μαζί του.

Για να δούμε… θα προλάβουν  να αλλαχτούν οι πολυσυζητημένες  στολές ή οι Αμερικανοί αθλητές θα πάνε στους Ολυμπιακούς με «made in China» ενδυμασία;

Για την ιστορία, πάντως, οι περιβόητες στολές κοστίζουν μία μικρή περιουσία, με την ανδρική να αγγίζει τα 1.945 δολάρια και τη γυναικεία τα 1.473 δολάρια, όπως δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής.



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης