Ένας... Valentino για την πριγκίπισσα του Κατάρ

Ένας... Valentino για την πριγκίπισσα του Κατάρ

Ο εμίρης του Κατάρ ετοιμάζεται, για χάρη της όμορφης συζύγου του να επενδύσει το ποσό των 600.000.000 ευρώ στον διάσημο οίκο μόδας Valentino

Ένας... Valentino για την πριγκίπισσα του Κατάρ
Μετά την απόκτηση των Harrods, της κοσμικής ακτής της Σαρδηνίας Costa Esmeralda, του ξενοδοχείου Galia στο Μιλάνο, της ποδοσφαιρικής ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν και μέρος της αυτοκινητοβιομηχανίας της Porsche, ο εμίρης του Κατάρ ετοιμάζεται, για χάρη της όμορφης συζύγου του να επενδύσει το ποσό των 600.000.000 ευρώ στον διάσημο οίκο μόδας Valentino.

Ο οίκος μόδας που ιδρύθηκε από τον Valentino Gravani το 1959 πρόκειται να αλλάξει χέρια και να περάσει από την εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Permira, στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ.

Η απόφαση του Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Χαλί Αλ Τάνι για τη συγκεκριμένη απόφαση δεν ήταν και πολύ δύσκολη μιας και η όμορφη σύζυγός του Μοζά ήταν εκείνη που ήθελε να επενδύσουν στον οίκο μόδας καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους της.

Οι συζητήσεις για την εξαγορά του οίκου, που περιλαμβάνει και τον γνωστό ιταλικό οίκο Missoni βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης