Η… σεμνότυφη Κάρλα και η συντηρητική Βαλερί

Η… σεμνότυφη Κάρλα και η συντηρητική Βαλερί

Ενδυματολογικές αλλαγές υπέδειξαν στο πρώην μοντέλο προκειμένου να εμφανίζεται στο πλευρό του Σαρκοζί – Προφίλ χαμηλών τόνων για τη σύντροφο του Ολάντ 

Η… σεμνότυφη Κάρλα και η συντηρητική Βαλερί
Στο προσκήνιο περνούν η Κάρλα Μπρούνι και η Βαλερί Τριερβελέρ όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης στη Γαλλίας.           

     Λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών (22 Απριλίου)  κι ενώ ο Νικολά Σαρκοζί και ο Φρανσουά Ολάντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους προκειμένου να αλιεύσουν ψήφους, η «Πρώτη Κυρία» της χώρας αλλά και η επίδοξη ένοικος των Ηλυσίων δηλώνουν στα ΜΜΕ ότι θα σταθούν στο πλευρό των συζύγων τους.
    H Lady Gaga, όπως αυτοχαρακτηρίστηκε η Κάρλα Μπρούνι με βάση την εμπειρία της στα ΜΜΕ,  το τοπ μόντελ που έγινε τραγουδίστρια και εν συνεχεία «πρώτη κυρία»  συνόδευσε τον σύζυγό της για πρώτη φορά σε προεκλογική του επίσκεψη σε νοσοκομείο της πόλη Φρεζούς, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Μέχρι τώρα, έδινε το παρών μόνο σε προεκλογικές συγκεντρώσεις. Στο περιοδικό «Nouvel Observateur» υποστήριξε ότι είναι σίγουρη για τη νίκη του συζύγου της στις επικείμενες εκλογές

Κλείσιμο
     Ντυμένη , απλά και σεμνά ως μία γυναίκα που γνωρίζει για δεύτερη φορά την μητρότητα, η Κάρλα ακολούθησε πιστά τις ενδυματολογικές συμβουλές των προεδρικών συμβούλων, όπως επισημαίνουν οι Τάιμς του Λονδίνου. Τα αγαπημένα της υποδήματα Tods έδωσαν την θέση στους στις άνετες μπότες Ugg και τα σικ φορεματάκια Dior αντικαταστάθηκαν από άνετα ρούχα , κυρίως παντελόνια.  

 Την ίδια ώρα, η δημοσιογράφος-σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ (η γυναίκα που σκανδάλισε τον εκλεκτό των Σοσιαλιστών ο οποίος  για χάρη της άφησε στα κρύα του λουτρού την μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ) σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Liberation”  διατυμπανίζει ότι ο σύντροφος της «είναι αυτός που βλέπουμε , ένας σεμνός άνθρωπος που θα γίνει ένας άξιος και τίμιος αρχηγός κράτους και πως οι Γάλλοι δεν θα μετανιώσουν ποτέ για την επιλογή τους».

      Η 46χρονη δημοσιογράφος προτιμά τα συντηρητικά, κλασικά σύνολα- σακάκι με παντελόνι . Επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι,  εάν ο Ολάντ εκλεγεί – δικαιώνοντας τους δημοσκόπους-  η ίδια θα συνεχίσει να εργάζεται αφού μεγαλώνει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο και δεν είναι εισοδηματίας .    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης