Κάρλα vs Βαλερί: η «μάχη» των Πρώτων Κυριών της Γαλλίας

Κάρλα vs Βαλερί: η «μάχη» των Πρώτων Κυριών της Γαλλίας

Πρόκειται για τις κυρίες Κάρλα Μπρόυνι-Σαρκοζί σύζυγο του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί και Βαλερί Τριρβεγιέ, σύντροφο του Φανσουά Ολλάντ, αντίπαλο του νυν προέδρου, στις επερχόμενες εκλογές στη χώρα.Και οι δυο τους, δίνουν τον αγώνα τους για μία «ανεπίσημη» θέση, αυτή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Κάρλα vs Βαλερί: η «μάχη» των Πρώτων Κυριών της Γαλλίας
Η μία χρειάστηκε να ξεχάσει τις πρώτες σειρές των μεγάλων ντεφιλέ μόδας και να «προπονηθεί» στο πολιτικό τερέν, τις χειραψίες και τις φωτογραφίες με υποστηρικτές του συζύγου της, για χάρη του.

Η άλλη αναγκάστηκε να αφήσει τα εξώφυλλα που έγραφε και έστηνε ως  δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ φτάνοντας να γίνει η ίδια πρωτοσέλιδο.

Πρόκειται για τις κυρίες Κάρλα Μπρόυνι-Σαρκοζί σύζυγο του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί και Βαλερί Τριρβεγιέ, σύντροφο του Φανσουά Ολλάντ, αντίπαλο του νυν προέδρου, στις επερχόμενες εκλογές στη χώρα.

Και οι δυο τους, δίνουν τον αγώνα τους για μία «ανεπίσημη» θέση, αυτή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας. Θέση που, αν και δεν είναι κατοχυρωμένη, πάντα καταφέρνει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της.

Οι δύο γυναίκες, πέρα από κομψές υπάρξεις –κάτι που, καλώς ή κακώς παραμένει η πρώτη εντύπωση όταν κανείς τις συναντά ή βλέπει φωτογραφίες τους- παραμένουν δραστήριες και μαχητικές, τώρα πια, αφοσιωμένες στη στήριξη των συντρόφων τους και των προεκλογικών τους εκστρατειών.
Κλείσιμο

Αν και μεταξύ των δύο, η Κάρλα είναι η πιο εξοικειωμένη με τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω και της πρότερης καριέρας της ως top model, σιγά σιγά φαίνεται να κερδίζει έδαφος και η Βαλερί.

Αυτό που μένει να δούμε είναι ποια θα κερδίσει και επίσημα τον τίτλο που, πολλές ονειρεύτηκαν, μα λίγες κατάφεραν να έχουν, αυτόν της Πρώτης Κυρίας της χώρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης