Στο βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται πως οι αστυνομικοί καλούν επανειλημμένα τον 22χρονο να κατέβει από το όχημα για να ελεγχθεί, κάτι που ο ίδιος αρνείται. Οι αστυνομικοίτον ενημερώνουν πως τον σταμάτησαν γιατί δεν είχε φώτα και γιατί δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.
Δείτε το βίντεο:
Ο νεαρός αρνείται να συνεργαστεί, και ζητά τον προϊστάμενο του αστυνομικού ζητώντας του τους λόγους για τους οποίους τον σταμάτησαν. Στο σημείο εκείνο ο Will McNeil Jr. κλείνει την πόρτα του οχήματος με τους αστυνομικούς να συνεννοούνται μεταξύ τους λέγοντας πως θα σπάσουν το τζάμι για να τον βγάλουν έξω.
Από την άλλη, το βίντεο που κυκλοφόρησε η πλευρά του 22χρονου εμφανίζεται η βιαιότηταμε την οποία οι αστυνομικού σπάνε το τζάμι και του επιτίθενται με γροθιές.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Will McNeil Jr ο νεαρός μετά την αναίτια επίθεση έχασε ένα δόντι, χρειάστηκε να κάνει 9 ράμματα στο στόμα, υπέστη διάσειση και εμφανίζει μέχρι και σήμερα προβλήματα προσωρινής απώλειας μνήμης σύμφωνα με τους γιατρούς που έχουν εκδώσει σειρά γνωματεύσεων.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο νεαρός:
This is what state violence looks like.
Will McNeil Jr. (@904Will) was pulled over in Jacksonville for allegedly not having his headlights on. It wasn't raining. He was calm, seated, and asked for a supervisor — a lawful request. Seconds later, cops shattered his window, punched… pic.twitter.com/MIkNwHfArH
Δύο από τους συνολικά πέντε εμπλεκόμενους στο περιστατικό έχουν τεθεί προσωρινά σε αργία χωρίς όμως μέχρι στιγμής να τους έχει επιβληθεί κάποια άλλη ποινή ή να έχει οριστεί κάποια δικάσιμος. Σημειώνεται πως στην αναφορά τους οι αστυνομικοί δεν αναφέρουν πουθενά το επεισόδιο ενώ υπογραμμίζουν πως ο νεαρός άνδρας πήγε να πάρει μαχαίρι το οποίο είχε στα πόδια του κάτι το οποίο από το βίντεο αποδεικνύεται πως είναι ψευδές.
Το βίντεο καταγράφηκε από τον ίδιο τον νεαρό μετά από παρότρυνση συγγενικού του προσώπου με το οποίο επικοινώνησε όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί. Το συγκεκριμένο άτομο είναι σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα δικηγόρος και φέρεται να του συνέστησε να παραμείνει «ψύχραιμος ό,τι κι αν γίνει γιατί θα πεθάνει».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.