Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι 12 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα σε ισραηλινή αεροπορική επίθεση σε σχολείο όπου φιλοξενούνταν εκτοπισμένοι στην Πόλη της Γάζας.
Ο Μοχάμεντ αλ Μουχάγιρ, αξιωματούχος αυτής της υπηρεσίας διάσωσης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι υπάρχουν «12 μάρτυρες, η πλειονότητα των οποίων είναι παιδιά και γυναίκες, και μεγάλος αριθμός τραυματιών σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα στο σχολείο Μουσταφά Χαφέζ, που φιλοξενεί εκτοπισμένους, στη συνοικία Αλ-Ριμάλ, στο δυτικό τμήμα της Πόλης της Γάζας».
Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι θα «προσπαθήσει να ερευνήσει» τις πληροφορίες αυτές.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.