Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε σήμερα τη Ρωσία «να αποδεχτεί την πρόταση Αμερικής και Ουκρανίας για κατάπαυση του πυρός για 30 ημέρες» και «να σταματήσει» τις «βιαιοπραγίες» στην Ουκρανία και τις «αναβλητικές δηλώσεις».
Ο Μακρόν συζήτησε σήμερα την κατάσταση με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Αύριο Σάββατο «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να εντείνουμε τη στήριξη στην Ουκρανία, για μια βιώσιμη ειρήνη» στη βιντεοδιάσκεψη που θα έχουν ο Μακρόν, ο Στάρμερ, ο Ζελένσκι και «όλοι οι εταίροι μας», πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.