Σε νοσοκομείο που βρίσκεται στην κατεχόμενη Δυτική Όχθηδιακομίζονται τέσσερις Παλαιστίνιοι που κρατούνταν σε ισραηλινές φυλακές και απελευθερώθηκαν σήμερα.
Ο Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την ευθύνη για τη διακομιδή τους, μετά την άφιξή τους στη Ραμάλα.
«Οι ομάδες μας μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τέσσερις κρατούμενους που αφέθηκαν ελεύθεροι στο σημείο υποδοχής [άφιξης του λεωφορείου που τους μετέφερε στη Ραμάλα] προς το νοσοκομείο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Σταυρός.
*Φωτογραφία από την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς