Η Κάμαλα Χάρις θα δώσει την πρώτη της συνέντευξη στο Fox News
Η υποψήφια των Δημοκρατικών έχει επικριθεί από τον Τραμπ και τον Βανς σχετικά με τις μάλλον σπάνιες εμφανίσεις της στα μέσα ενημέρωσης για συνεντεύξεις
Η υποψήφια των Δημοκρατικών για Καμάλα Χάρις θα εμφανιστεί στο Fox News το βράδυ της Τετάρτης, όπου θα δώσει συνέντευξη στον παρουσιαστή Μπρετ Μπέιερ.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το συντηρητικό (και φιλικά διακείμενο με τον Τραμπ) δίκτυο έχει παρουσιάσει αρκετές συνεντεύξεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον υποψήφιο αντιπρόεδρό του Τζέι Ντι Βανς, αλλά καμία με την αντιπρόεδρο.
Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος με την Χάρις Τιμ Γουόλτς εμφανίστηκε στο Fox News Sunday το Σαββατοκύριακο.
Η Χάρις έχει επικριθεί από τον Τραμπ και τον Βανς σχετικά με τις μάλλον σπάνιες εμφανίσεις της στα μέσα ενημέρωσης για συνεντεύξεις, ιδίως στην αρχή της προεκλογικής της εκστρατείας, όταν η αντιπρόεδρος ενδιαφερόταν περισσότερο να πραγματοποιεί συγκεντρώσεις με υποστηρικτές.
Τις τελευταίες ημέρες η Χάρις μοιάζει να έχει αλλάξει στάση και πυκνώνει τις εμφανίσεις της. Μέσα σε λίγες ημέρες έχει μιλήσει στο MSNBC, σε ειδικό αφιέρωμα του 60 Minutes (στο οποίο ο Τραμπ αρνήθηκε να συμμετάσχει), στο The View του ABC, στο The Late Show with Stephen Colbert και στο κορυφαίο podcast του Spotify Call Her Daddy.
Αντιθέτως ο Τραμπ έχει επικεντρωθεί σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και συνεντεύξεις σε podcast τις τελευταίες εβδομάδες.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.