Ιταλία: Ούτε ένα ευρώ δεν χρησιμοποιήθηκε για ταξίδια της influencer, επιμένει ο υπουργός Πολιτισμού - Συναντήθηκε με τη Μελόνι
Η συνάντηση έγινε το απόγευμα και κράτησε πάνω από μία ώρα
Ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού Τζενάρο Σαντζουλιάνο είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση διάρκειας μιάμισης ώρας με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης, Παλάτσο Κίτζι. Η συνομιλία τους είχε ως αντικείμενο την υπόθεση της «influencer» Μαρία Γκαράτσια Μπότσια και τις σχέσεις της με το ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού.
Σε γραπτή του δήλωση, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Τζενάρο Σαντζουλιάνο τόνισε: «Συνομίλησα με την πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι για να επαναλάβω την ειλικρίνεια του περιεχομένου της επιστολής μου στην εφημερίδα La Stampa, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα. Δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ούτε ένα ευρώ του υπουργείου Πολιτισμού -ούτε καν για έναν καφέ- για να πληρωθούν ταξίδια ή διαμονή της κυρίας Μαρία Ροζάρια Μπότσια η οποία, σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση της συνόδου της "G7 του Πολιτισμού", δεν είχε ποτέ πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα».
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.