Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, στον Νέο Βουτζά Αττικής όταν ένας αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος, πατέρας τριών παιδιών, φέρεται να κάλεσε τη σύζυγό του με βιντεοκλήση και στη συνέχεια, για άγνωστο λόγο (πιθανόν λόγω επικείμενου χωρισμού) να αυτοκτόνησε, με το υπηρεσιακό του όπλο. O 35χρονος είχε ενταχθεί το 2011 στο σώμα των Ειδικών Φρουρών και υπηρετούσε στη Ραφήνα. Τα παιδιά του ήταν ηλικίας από 11 έως 4 ετών το μικρότερο. Βρέθηκε νεκρός σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, σε ένα ρέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους