Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, στον Νέο Βουτζά Αττικής όταν ένας αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος, πατέρας τριών παιδιών, φέρεται να κάλεσε τη σύζυγό του με βιντεοκλήση και στη συνέχεια, για άγνωστο λόγο (πιθανόν λόγω επικείμενου χωρισμού) να αυτοκτόνησε, με το υπηρεσιακό του όπλο. O 35χρονος είχε ενταχθεί το 2011 στο σώμα των Ειδικών Φρουρών και υπηρετούσε στη Ραφήνα. Τα παιδιά του ήταν ηλικίας από 11 έως 4 ετών το μικρότερο. Βρέθηκε νεκρός σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, σε ένα ρέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.