Για τη δολοφονία ενός 53χρονου στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ τον περασμένο Απρίλιο κατηγορείται η 22χρονη Τίφανι Γκρέι, η οποία φέρεται επίσης να έκοψε τον αντίχειρα του θύματός της προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς από το κινητό του τηλέφωνο.
Σύμφωνα με τη δικογραφία η Γκρέι σκότωσε τον Φασίλ Τεκλεμαριάμ, ο οποίος στη δικογραφία κατονομάζεται ως suggar dady της 22χρονης, στο διαμέρισμά του χτυπώντας τον με μαχαίρι.
Μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές ότι μετά τη δολοφονία η Γκρέι μαζί με τους συνεργούς της χρησιμοποίησαν τον αντίχειρα του 53χρονου για να αγοράσουν, μεταξύ άλλων, μαριχουάν και αλκοόλ.
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από το διαμέρισμα του 53χρονου έχει καταγράψει την Γκρέι και την 19χρονη Όντρεϊ Μίλερ μαζί με δύο άλλους άνδρες να μπαίνουν και να βγαίνουν από το διαμέρισμα περίπου την ώρα της δολοφονίας του άνδρα.
Η 19χρονη συνεργός της 22χρονης
Ο 53χρονος που έπεσε θύμα δολοφονίας
Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ο 53χρονος ήταν την 1η Απριλίου όταν μπήκε στο κτήριο που έμενε μαζί με την Γκρέι.
Σύμφωνα με τη δικογραφία συνεργοί της Γκρέι μετέφεραν καθαριστικά στο διαμέρισμά μετά την 1η Απριλίου προφανώς για να σβήσουν τα ίχνη τους, με τους αστυνομικούς όμως να εντοπίζουν ένα ματωμένο αποτύπωμα παπουτσιού.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.