Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Γάλλος πρόεδροςΕμανουέλ Μακρόν καθώς το 57% των συμπολιτών του επιθυμούν την παραίτησή του, σε περίπτωση που ηττηθεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.
Μέχρι τώρα, πρώτη δύναμη στις εκλογές αναμένεται να είναι το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Figaro, δημοσκόπηση που διενήργησε το Ινστιτούτο CSA για λογαριασμό των γαλλικών ΜΜΕ - CNEWS, Europe 1 και JDD- δείχνει ότι το ποσοστό των νέων, ηλικίας 18 έως 24 ετών, που θέλουν την παραίτηση του ηγέτη της Γαλλίας εκτοξεύεται στο 76%.
Μπορεί οι περισσότεροι συμπολίτες του Μακρόν να του δείχνουν την πόρτα της εξόδου,ωστόσο, ο ίδιος, έσπευσε σήμερα να ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη Τύπου, ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών (30 Ιουνίου ο πρώτος γύρος και 7 Ιουλίου ο δεύτερος) δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.