Νέες επιθέσεις κατά πλοίων που κατευθύνονται προς τα λιμάνια του Ισραήλπροαναγγέλλουν οι αντάρτες Χούτι.
Ο στρατιωτικός εκπρόσωπός τους δήλωσε ότι οι αντάρτες θα βάζουν στο στόχαστρο πλοία τα οποία κατευθύνονται σε λιμάνια του Ισραήλ σε οποιαδήποτε περιοχή είναι εντός της εμβέλειάς τους.
«Θα βάζουμε στο στόχαστρο όποια πλοία κατευθύνονται σε ισραηλινά λιμάνια στη Μεσόγειο Θάλασσα, σε όποια περιοχή είμαστε ικανοί να φτάσουμε», είπε ο Σαρέα.
Οι Χούτι έχουν εξαπολύσει πολλές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους εναντίον πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα, το στενό Μπαμπ αλ Μαντάμπ και τον Κόλπο του Άντεν από τον περασμένο Νοέμβριο, ως ένδειξη της στήριξής τους στους Παλαιστίνιους της Γάζας. Λόγω των επιθέσεων, πολλές ναυτιλιακές εταιρίες εκτρέπουν τα πλοία τους γύρω από τη νότια Αφρική, ακολουθώντας μια πιο χρονοβόρα και ακριβότερη διαδρομή.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.