Στρος Καν και Μπανόν... πρόσωπο με πρόσωπο!

Στρος Καν και Μπανόν... πρόσωπο με πρόσωπο!

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και η δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν βρίσκονται στην έδρα της αστυνομίας του Παρισιού για μία κατ' αντιπαράσταση εξέταση

Στρος Καν και Μπανόν... πρόσωπο με πρόσωπο!
Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν και η δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού το 2003, βρίσκονται στην έδρα της αστυνομίας του Παρισιού για μία κατ' αντιπαράσταση εξέταση.

Οι δύο πρωταγωνιστές του νέου αυτού δικαστικού επεισοδίου έφθασαν νωρίς το πρωί στην έδρα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Εγκλημάτων κατά Προσώπων. Η Τριστάν Μπανόν, δημοσιογράφος 32 ετών, κατέθεσε μήνυση κατά του Ντομινίκ Στρος-Καν για απόπειρα βιασμού, πριν από οκτώ χρόνια, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, μόλις εμφανίσθηκαν οι πρώτες αμφιβολίες για την αξιοπιστία της καμαριέρας που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση στη Νέα Υόρκη.

Κλείσιμο
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν δήλωσε ότι οι κατηγορίες για απόπειρα βιασμού είναι προϊόν φαντασίας και παραδέχθηκε ότι πλησίασε ερωτικά την Μπανόν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους το 2003.

Ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ έχει καταθέσει επίσης μήνυση κατά της Μπανόν για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μετά την κατ' αντιπαράσταση εξέταση, η αστυνομία θα έχει να επιλέξει μεταξύ της παραγραφής, της απόρριψης της μήνυσης και της παραπομπής σε ανακριτή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης