Ισραήλ: Ο Νετανιάχου καλεί σε ενότητα - «Τα έθνη διαλύονται πρώτα εκ των έσω»

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου καλεί σε ενότητα - «Τα έθνη διαλύονται πρώτα εκ των έσω»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είχε σήμερα συναντήσεις με τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας

netanyahu
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου απηύθυνε έκκληση για ενότητα εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου στη Γάζα και της «συνολικής απειλής» από το Ιράν, κατά τη διάρκεια χωριστών συναντήσεων που είχε σήμερα με τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας του Ισραήλ.

«Ο εσωτερικός διχασμός πρέπει να εξαφανιστεί τώρα, διότι βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και σε μια υπαρξιακή απειλή, ενώνουμε τις δυνάμεις μας» τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Ο Νετανιάχου και ο επικεφαλής της υπηρεσίας κατασκοπείας Μοσάντ, Ντέιβιντ Μπαρνέα συζήτησαν διάφορες περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της σημασίας της εξασφάλισης της απελευθέρωσης των περισσότερων από 100 ομήρων που κρατούνται από τρομοκρατικές ομάδες στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Σιν Μπετ, Ρόνεν Μπαρ για μια συνάντηση εργασίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Κλείσιμο
«Είμαστε επίσης δεσμευμένοι να νικήσουμε τον τρομοκρατικό άξονα στη Γάζα, τόσο για να απελευθερώσουμε τους ομήρους όσο και για να αποκρούσουμε τη συνολική απειλή που προέρχεται από το Ιράν. Αυτά είναι τεράστια καθήκοντα που απαιτούν δύο πράγματα: το πρώτο πράγμα που απαιτεί είναι αποφασιστικότητα, το δεύτερο είναι η ενότητα» υπογράμμισε ο Νετανιάχου.

«Τα έθνη διαλύονται πρώτα από το εσωτερικό τους. Όχι από την εξωτερική πίεση, αλλά πρώτα απ' όλα από την εσωτερική διαίρεση» πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Time: Ντούα Λίπα, Γιούλια Ναβάλναγια και ο Ελληνοκαναδός Σαμ Τσεμπέρις στα 100 πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή

Μπαντόσα: Εγκατέλειψε τον αγώνα με τη Σαμπαλένκα και έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά της - Βίντεο

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο δολοφόνος της Κυριακής τραβάει το μαχαίρι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης