Κοινή εμφάνιση επί ισπανικού εδάφους, αυτή τη φορά, έκαναν ο βασιλιάς Φελίπε με τον πατέρα του, βασιλιά Χουάν Κάρλος και τη βασίλισσα Σοφία οι οποίοι παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φερνάντο.
Η πρώτη κοινή εμφάνιση πατέρα και γιου μετά την διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους, ήταν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Λονδίνο.
Η κοινή εμφάνισή τους πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό των Ενόπλων Δυνάμεων για το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φερνάντο, συζύγου της Ελληνίδας δημοσιογράφου Νάντιας Χαλαμανδάρη η οποία συνοδευόταν από τον γιο τους, Νικόλα.
Η επιχειρηματίας και δημοσιογράφος δέχτηκε τα συλλυπητήρια της βασιλικής οικογένειας και υποκλίθηκε μπροστά στη βασίλισσα Λετίθια.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.