Λευκός Οίκος: Κλίντον, Ντε Νίρο, Μπέζος στο λουκούλλειο δείπνο που παρέθεσε το ζεύγος Μπάιντεν - Φωτογραφίες

Λευκός Οίκος: Κλίντον, Ντε Νίρο, Μπέζος στο λουκούλλειο δείπνο που παρέθεσε το ζεύγος Μπάιντεν - Φωτογραφίες

Η πιο σικ εμφάνιση ήταν της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν - Φορώντας κατακόκκινη τουαλέτα, η πιο σέξι κυρία ήταν η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ

event-leykos-oikos-maketa
To κόκκινο χαλί στον Λευκό Οίκο έστρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς καλεσμένους του, προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Φούμιο Κισίντα.

Στο λουκούλλειο δείπνο που παρέθεσαν οι Μπάιντεν παρέστησαν διακόσια περίπου άτομα. Ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον με τη σύζυγό του Χίλαρι, ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο αλλά και πολλοί δισεκατομμυριούχοι γκουρού της τεχνολογίας.

Οι προσκεκλημένοι που πέρασαν το κατώφλι της Ανατολικής Πτέρυγας στον Λευκό Οίκο απόλαυσαν μεταξύ άλλων, σολομό και κρέας rib-eye. Tο επιδόρπιο περιλάμβανε κέικ φιστίκι με αλμυρή καραμέλα και παγωτό.

event-leykos-oikos__4_
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα με τη σύζυγό του, Γιούκο και ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με την σύζυγό του, Τζιλ
event-leykos-oikos__2_
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον με τη σύζυγό του, Χίλαρι
event-leykos-oikos__1_
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις με τον σύζυγό της, Ντάγκλας Έμχοφ
event-leykos-oikos__3_
Ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Τίφανι Τσεν
event-leykos-oikos-arthro
Ο Τζεφ Μπέζος και η εντυπωσιακή Λόρεν Σάντσεζ
Κλείσιμο


H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτογράφων επιλέγοντας μία αστραφτερή τουαλέτα κεντημένη στο χέρι του υψηλού οίκου μόδας Oscar de la Renta.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon και ιδιοκτήτης της Washington Post, Τζεφ Μπέζος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, κάθισαν σε κοντινά τραπέζια.

Japan PM Fumio Kishida arrives at White House for state dinner


Bezos, Powell, De Niro Attend White House Dinner With Biden and Kishida






Όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, απ' όλες τις κυρίες που παρέστησαν στο χθεσινό δείπνο, την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή Λόρεν Σάντσεζ. Με μία σέξι κατακόκκινη τουαλέτα και απύθμενο ντεκολτέ, η μελαχρινή σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων στον Λευκό Οίκο.

Το πάνω μέρος του φορέματος έμοιαζε με κορσέ, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Εκτός από τον Τζεφ Μπέζος και τον Τιμ Κουκ, άλλοι μεγιστάνες των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο κρατικό δείπνο του προεδρικού ζεύγους ήταν ο CEO της JP Morgan Chase, Τζέιμι Ντίμον και η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζάνετ Γέλεν.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: Πώς θα «ανοίξουν» 12.500 κλειστά σπίτια - 30 ερωταπαντήσεις για το πρόγραμμα

TikTok: Καζούρα για τον τρόπο που πρόφερε μια Αμερικανίδα τα νιόκι - Συγκρίσεις με τον σεφ που... κατακρεούργησε το «τζατζίκι»

Αλεξανδρούπολη: Με κυνηγάνε από το 2013 υποστηρίζει τώρα ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση μαθήτριας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης