Πρίγκιπας Χάρι: Έχει μετανιώσει για τις καυστικές αποκαλύψεις του στο βιβλίο του, υποστηρίζει βασιλικός εμπειρογνώμονας

Πρίγκιπας Χάρι: Έχει μετανιώσει για τις καυστικές αποκαλύψεις του στο βιβλίο του, υποστηρίζει βασιλικός εμπειρογνώμονας

Μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι έχει καρκίνο

prigkipas-harry
Σε οδυνηρή θέση φέρεται να βρίσκεται ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, έχοντας «θάψει» τα μέλη της βρετανικής οικογένειας στα απομνημονεύματά του, υπό τον τίτλο: «Spare» (Ρεζέρβα), που κυκλοφόρησαν πέρυσι, καθώς μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, αισθάνεται λύπη για τις καυστικές αποκαλύψεις του.

«Όταν ανακαλύπτεις ότι έχει καρκίνο και έχεις γράψει πράγματα που δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω, αυτό είναι κάτι πολύ οδυνηρό» υποστηρίζει η βασιλική εμπειρογνώμονας Τέσα Ντάνλοπ στο αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly». H Ντάνλοπ προειδοποιεί επίσης ότι οι Σάσεξ θα πρέπει τώρα να σκέφτονται δύο φορές προτού κάνουν περαιτέρω αποκαλύψεις για το Μπάκιγχαμ.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας επισημαίνει πως είχε προβλέψει ότι ο Χάρι «θα μετανιώσει» για τα σχόλια που έκανε για την οικογένειά του, ύστερα από τις αποκαλύψεις για την ιδιαίτερα προβληματική σχέση της Κέιτ με την σύζυγό του Μέγκαν.

Στο μεταξύ, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στη βασιλική διαμάχη που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στο Μπάκιγχαμ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ κάλεσαν τους «αντάρτες» των βρετανικών Ανακτόρων να τους επισκεφτούν με τα παιδιά τους. Η κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά του πριγκιπικού ζεύγους έρχεται μετά τις ανακοινώσεις αρχικά του Βασιλιά Καρόλου και εν συνεχεία της Κέιτ Μίντλετον ότι έχουν καρκίνο και υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες.

Κλείσιμο
Ουίλιαμ και Κέιτ ζήτησαν από τον δούκα του Σάσεξ και την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να φέρουν τα παιδιά τους μαζί τους την επόμενη φορά που θα επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με ειδικό του παλατιού. «Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο» υποστήριξε ο βασιλικός βιογράφος Τομ Κουίν στην εφημερίδα «Mirror». «Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πρότειναν στο ζεύγος Σάσεξ να φέρουν τα παιδιά τους στη Βρετανία σε μία προσπάθεια οι δύο οικογένειες να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους, ωστόσο, η πρόταση έπεσε στο κενό».

Αφού έχει αφαιρεθεί στους Σάσεξ η προστασία για τη ασφάλειά τους από το Ηνωμένο Βασίλειο, Χάρι και Μέγκαν θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τους σωματοφύλακες που θα τους συνοδεύουν κάθε φορά που επισκέπτονται τα βρετανικά βασιλικά ανάκτορα. Ο Χάρι πάντως ήταν πιο ανοιχτός στο να αποδεχθεί την πρόταση του αδερφού του, όχι όμως και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκ, επισημαίνει ο βασιλικός βιογράφος.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγιοι Ανάργυροι: «Της είπα ότι δεν γίνεται να μπει σε περιπολικό, μόνο να κληθεί το 100» - Η κατάθεση της αξιωματικού υπηρεσίας

Νίκος Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μανώλη Σφακιανάκη μετά τις δηλώσεις του για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής

Αρχαία Μεσσήνη: Πώς αλλάζει και αναβαθμίζεται η ελληνική… Πομπηία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης