Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει τις ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
Είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που χρησιμοποιούμε για να παραδίδουμε τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειάζονται οι Παλαιστίνιοι, λέει ο Λευκός Οίκος
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν τις ρίψεις της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε την Τρίτη εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου.
«Οι ρίψεις με αλεξίπτωτο της βοήθειας είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που χρησιμοποιούμε για να παραδίδουμε τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειάζονται οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», καθώς παράλληλα «εργαζόμαστε αδιάκοπα για να αυξήσουμε την άφιξη της ανθρωπιστικής βοήθειας από την ξηρά», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Ο Λευκός Οίκος εργάζεται επίσης για τη δημιουργία ενός θαλάσσιου διαδρόμου ώστε να αυξηθεί η είσοδος της βοήθειας, υπενθύμισε.
Η Χαμάς ανακοίνωσε την Τρίτη ότι 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκ των οποίων 12 από πνιγμό στην προσπάθειά τους να περισυλλέξουν τρόφιμα που ερρίφθησαν από αέρος στη Λωρίδα της Γάζας, όπου παραμονεύει ο λιμός.
«Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: η Χαμάς ήταν αυτή που άρχισε τον πόλεμο και που αρνήθηκε να δεχτεί μια συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων, η οποία θα καθιστούσε δυνατή την αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας», επισήμανε ο εκπρόσωπος.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.