Βασιλική οικογένεια: Η Μέγκαν φτιάχνει μαρμελάδες την ώρα που η Κέιτ προσπαθεί να αφήσει πίσω της το «PhotoGate»

Βασιλική οικογένεια: Η Μέγκαν φτιάχνει μαρμελάδες την ώρα που η Κέιτ προσπαθεί να αφήσει πίσω της το «PhotoGate»

Το νέο της επιχειρηματικό ξεκίνημα, ένα πολυτελές lifestyle brand για τη ζωή της στην Καλιφόρνια, προβάλλει η Μέγκαν Μαρκλ - Δεν είναι τυχαία αυτή η κίνηση τώρα, λένε οι ειδικοί επί των βασιλικών θεμάτων

meghan_marmelade
Ως πρώην ηθοποιός, η Μέγκαν Μαρκλ ξέρει πώς να προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας. Σε βίντεο που ανέβασε λίγες ώρες νωρίτερα στο Instagram, η σύζυγος του αντάρτη των βασιλικών ανακτόρων φτιάχνει με τα χεράκια της μαρμελάδες και τακτοποιεί τα λουλούδια στο βάζο, δίνοντας συμβουλές στους ακολούθους της για όλα τα πράγματα που την κάνουν να αισθάνεται όμορφα.

Βεβαίως ο χρόνος που αφιερώνει στο διαδίκτυο έχει στόχο να προωθήσει το νέο της επιχειρηματικό βήμα: ένα πολυτελές lifestyle brand που το βάπτισε «American Riviera Orchard».



Την ώρα που στο Παλάτι προσπαθούν να ξεχάσουν το σκάνδαλο «PhotoGate» μετά την ομολογία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, ότι «πείραξε» την φωτογραφία με τα τρία παιδιά της που ανέβασε στο Διαδίκτυο την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας γιατί της αρέσει να πειραματίζεται με την τεχνολογία, η Μέγκαν άδραξε την ευκαιρία ανακοινώνοντας το νέο της επαγγελματικό όραμα.

Το λογότυπο της επιχείρησης «American Riviera Orchard», όπως άλλωστε φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, είναι με χρυσή γραφή.

Η εταιρεία της θα εδρεύει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, εκεί όπου οι αντάρτες των βρετανικών ανακτόρων έχουν κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Το όνομα της νέας επιχείρησης της Μέγκαν παραπέμπει στη ζωή της στην Καλιφόρνια και κυρίως στη Σάντα Μπάρμπαρα, η οποία συχνά αναφέρεται ως «Αμερικανική Ριβιέρα».

Σε ότι αφορά τα προϊόντα που θα πουλάει, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περιλαμβάνονται ψηφιακά και έντυπα βιβλία μαγειρικής, μαχαιροπήρουνα, σερβίτσια και καράφες, μια ποικιλία από πετσέτες κι τραπεζομάντιλα, καθώς και μια ποικιλία τροφίμων, όπως ζελέ, μαρμελάδες και βούτυρο.

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση του νέου επαγγελματικού βήματος της Μέγκαν Μαρκλ έγινε σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγα λεπτά πριν την εμφάνιση του κουνιάδου της και διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, στην εκδήλωση για το βραβείο «Diana Legacy Award» στο Μουσείο Επιστημών στο Λονδίνο.

Στην ίδια εκδήλωση εμφανίστηκε, διαδικτυακά όμως και αφότου είχε αποχωρήσει ο μεγαλύτερος αδερφός του, γεγονός που αντανακλά το τεταμένο κλίμα μεταξύ των Ουίλιαμ και Χάρι.

Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο ρεπόρτερ επί των βασιλικών θεμάτων, Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμ έσπευσε να τονίσει ότι οι Σάσεξ δεν κάνουν τίποτα τυχαία.

«Μόλις μας υπενθύμισαν ότι Χάρι και Μέγκαν μπορεί να έχουν περισσότερους άσσους στο μανίκι τους από ότι κάποιοι από εμάς πίστευαν. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Για χρόνια ήταν απρόβλεπτοι, αλλά ήταν προβλέψιμοι υπό μία έννοια και αυτή είναι ο αλάνθαστος συγχρονισμός όταν πιστεύουν ότι είναι επωφελές να βγάλουν πληροφορίες προς τα έξω. Δεν κάνουν τίποτα τυχαία».

Η Μέγκαν Μαρκλ χαμογελά στα social media φτιάχνοντας μαρμελάδες στην κουζίνα την ώρα που η κουνιάδα της, Kέιτ Μίντλετον έχει απομονωθεί στο Παλάτι του Κένσινγκτον αναρρώνοντας από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα και προσπαθώντας να ξεχάσει το φιάσκο με την πειραγμένη φωτογραφία για το οποίο, όπως είπε φέρει η ίδια την ευθύνη.


Ειδήσεις σήμερα:

Serial killer συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι ενώ η αστυνομία τον έψαχνε για βιασμούς και δολοφονίες παιδιών - Δείτε βίντεο

Υπόθεση revenge porn στη Θήβα: Κατήγγειλε τον πρώην για ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών της στα social media

Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης