Βασιλική οικογένεια: Οι πέντε φορές που έχουν «πειράξει» φωτογραφίες - Τι γράφουν στα social media

Βασιλική οικογένεια: Οι πέντε φορές που έχουν «πειράξει» φωτογραφίες - Τι γράφουν στα social media

Η φωτογραφία της Κέιτ με τα παιδιά της, δεν ήταν η πρώτη πειραγμένη που δίνει στη δημοσιότητα η Βασιλική Οικογένεια

elisabeth_eggonia
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται το Μπάκιγχαμ μετά την παραδοχή της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, ότι επεξεργάστηκε με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, ένα επίσημο βασιλικό πορτρέτο με την ίδια και τα παιδιά της, την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Όπως διατείνονται οι ακόλουθοι στα social media, δεν είναι η πρώτη φορά που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φέρεται να πείραξαν τις φωτογραφίες που έδωσαν στην δημοσιότητα. Οι ίδιοι έχουν εντοπίσει άλλα τέσσερα αλλοιωμένα βασιλικά πορτρέτα.

Η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ με τα παιδιά της την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κέιτ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας και όπως ομολόγησε, την πείραξε γιατί της αρέσει να πειραματίζεται με την τεχνολογία, οι ακόλουθοι των μέσων κοινωνικών δικτύωσης εντόπισαν πολλές λεπτομέρειες που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

kate_photo_xr_2


Σύμφωνα, μάλιστα, με ανάλυση της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», η επίμαχη φωτογραφία η οποία δεν αποσύρθηκε ποτέ από τα social media του παλατιού του Κένσιγκτον, δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά συνολικά 16 θέματα που προκαλούν ερωτήματα.

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Αssociated Press με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

Η επιβεβαίωση της πειραγμένης φωτογραφίας από την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον είναι μια νέα εξέλιξη για τη βασιλική οικογένεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι ανάλογο δεν έχει γίνει στο παρελθόν.

Χριστούγεννα του 2023

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ είχαν επιλέξει για χριστουγεννιάτικη κάρτα μία λιτή ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου η οκτάχρονη τότε πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθεται σε μια καρέκλα, ενώ οι γονείς της και τα δύο της αδέρφια, πρίγκιπας Λούις και Τζορτζ ποζάρουν γύρω της.

Κλείσιμο
family1


«Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς μας για το 2023» ήταν η λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram.

Την προσοχή όμως τράβηξε το μικρότερο μέλος της οικογένειας, ο πρίγκιπας Λούις και συγκεκριμένα το αριστερό του χέρι, καθώς βλέποντας την φωτογραφία, κάποιοι παρατήρησαν ότι λείπει το μεσαίο του δάχτυλο.

Καλοκαίρι του 2022

Λίγες εβδομάδες προτού αφήσει την τελευταία της πνοή η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία της μέσω των social media.

Η σχετική φωτογραφία που δείχνει τη μονάρχη με μερικά από τα δισέγγονά της, τραβήχτηκε στο Μπάλμοραλ το καλοκαίρι του 2022.

family2


Από αυτή απουσιάζουν τα μεγαλύτερα εγγόνια της, αλλά και τα δισέγγονά της από τους αντάρτες των βρετανικών ανακτόρων, Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Πολλοί ήταν οι ακόλουθοι που παρατήρησαν ότι ο ώμος ενός εκ των δισέγγονών της ήταν «κομμένος» στη φωτογραφία.

Γενέθλια του πρίγκιπα Φιλίππου το 2020

Για να γιορτάσει τα 99α γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου το 2020, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κυκλοφόρησαν μια φωτογραφία του Δούκα του Εδιμβούργου να στέκεται δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ Β' στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

family3


Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας εντόπισαν γρήγορα δύο πράγματα σχετικά με τη φωτογραφία που ήταν λίγο μακρινή: το δεξί χέρι της τότε βασίλισσας ήταν πιο σκούρο από το αριστερό της, και είχε επίσης μια περίεργη μαύρη γραμμή στην άκρη του.

Κάποιοι είπαν ότι το χέρι της βασίλισσας είχε υποστεί ψηφιακή επεξεργασία.

Τα πρώτα γενέθλια του Τζορτζ το 2014

Προς τιμήν των πρώτων γενεθλίων του Τζορτζ το 2014, το περιοδικό Vanity Fair δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεαρού πρίγκιπα με τους γονείς του που τραβήχτηκε κατά την επίσκεψή τους σε ζωολογικό κήπο στο Σίδνεϊ.

family4


Δυστυχώς για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πολλοί ακόλουθοι στα social media παρατήρησαν ότι τα μαλλιά του ήταν σαφώς πιο πλούσια απ' ότι σε άλλες φωτογραφίες. Όπως ανέφερε η εφημερίδα «Telegraph», με την βοήθεια της τεχνολογίας, το φαλακρό σημείο του Ουίλιαμ φαινόταν μικρότερο.

«Δεν προχωρήσαμε σε photoshop στο εξώφυλλο για να δείξουμε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται ότι έχει περισσότερα μαλλιά», είπε εκπρόσωπος του περιοδικού Vanity Fair τον Ιούλιο του 2014.


Ειδήσεις σήμερα:

Η περιπέτεια του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Ελβετία: Βίντεο από το σημείο που βρήκαν τους πέντε νεκρούς σκιέρ στις Άλπεις

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη ξανά ο διάσημος influencer στη Ρουμανία για σεξουαλικές επιθέσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης