Έμπλεξε η Κιάρα Φεράνι: Ξεκίνησε έρευνα για απάτη σε βάρος της influencer

Έμπλεξε η Κιάρα Φεράνι: Ξεκίνησε έρευνα για απάτη σε βάρος της influencer

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο από την εισαγγελία του Μιλάνου τις τελευταίες ώρες κατασχέθηκε μέρος της αλληλογραφίας της με την εταιρεία που παρασκεύαζε το γλυκό «παντόρο» για το οποίο παραπλάνησε τους καταναλωτές

kiara_feran93873ρ5
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η εισαγγελία του Μιλάνου διεξάγει έρευνα για απάτη σε βάρος της ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι και της Αλεσάντρα Μπαλόκο, ιδιοκτήτριας εταιρίας που παράγει το γνωστό παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, το «παντόρο».

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση συνεργασίας της Φεράνι με την εταιρία Μπαλόκο. Συνεργασία με την οποία, πριν από ένα χρόνο, έγινε αναφορά σε φιλανθρωπική πρωτοβουλία για την αγορά διαγνωστικών μηχανημάτων για παιδιατρικό νοσοκομείο του Τορίνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όμως, η δωρεά στο νοσοκομείο φέρεται να έγινε από την εταιρία πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του παντόρο, ενώ η τιμή του γλυκού, λόγω και της «διαφήμισης» της ινφλουένσερ, τριπλασιάστηκε. Η δημόσια ιταλική υπηρεσία κατά των τραστ έχει ήδη επιβάλει χρηματικό πρόστιμο τόσο στη Φεράνι όσο και στη συγκεκριμένη εταιρία.

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, κατασχέθηκε μέρος της αλληλογραφίας της ινφλουένσερ με την Μπαλόκο, η οποία φέρεται να παρουσιάζει πολλά χρήσιμα στοιχεία. Παράλληλα, η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας συνεχίζει να ερευνά άλλες δυο εμπορικές δραστηριότητες συνδεδεμένες, όπως είχε ανακοινωθεί, με φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες: την πώληση πασχαλινών αυγών αλλά και μιας κούκλας, η οποία μοιάζει εντυπωσιακά στην Κιάρα Φεράνι.


Ειδήσεις σήμερα:

Αποβάλλεται δια παντός από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που έκανε bulling στον 14χρονο στην Αγία Παρασκευή

Περαστικός εντόπισε... άθικτο ένα iPhone που έπεσε από το αεροσκάφος της Alaska Airlines από τα 16.000 πόδια - Φωτογραφίες


Πέθανε ο θρυλικός Φραντς Μπεκενμπάουερ σε ηλικία 78 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης