Πόλεμος στο Ισραήλ: Στην Αίγυπτο η πρώτη ομάδα Ιταλών που ήθελε να εγκαταλείψει τη Γάζα
Πρόκειται για τέσσερις εθελοντές μη κυβερνητικών οργανώσεων - «Νιώθω κουρασμένος αλλά είμαι καλά»
Τέσσερις Ιταλοί εθελοντές μη κυβερνητικών οργανώσεων μπόρεσαν να εγκαταλείψουν τη Λωρίδα της Γάζας μέσω του περάσματος της Ράφα και τώρα βρίσκονται στην Αίγυπτο.
«Επιβεβαιώνω με ικανοποίηση ότι μια πρώτη ομάδα Ιταλών που ήθελε να εγκαταλείψει τη Γάζα, εξήλθε από τη Λωρίδα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μελόνι, ο Αντόνιο Ταγιάνι.
«Νιώθω κουρασμένος αλλά είμαι καλά. Είναι υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό του άμαχου πληθυσμού αλλά οι συνθήκες στη φάση αυτή δεν μας επιτρέπουν να εργαστούμε», δήλωσε ο Γιάκοπο Ιντίνι, ένας από τους τέσσερις Ιταλούς που αποφάσισαν να φύγουν από τη Γάζα.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.