O νέος χρησμός... των Simpsons: Προέβλεψαν το μέλλον του Έλον Μασκ;

O νέος χρησμός... των Simpsons: Προέβλεψαν το μέλλον του Έλον Μασκ;

Σύμφωνα με το επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και τιτλοφορείται «Thirst Trap: A Corporate Love Story» τα νέα για τον δισεκατομμυριούχο δεν είναι ευοίωνα

Simpsonsss
Οι.. προφητείες της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «The Simpsons» ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει viral. Και αυτό διότι διάφορες «προφητείες» τους έχουν γίνει πραγματικότητα.

Η πιο πρόσφατη βάζει στο κάδρο τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου προβλήθηκε το επεισόδιο «Thirst Trap: A Corporate Love Story», το οποίο παρουσιάζει τον κύριο Μπερνς, να ερωτεύεται μια νεαρή Διευθύνουσα Σύμβουλο, την Περσεφόνη και με αφορμή τα γενέθλιά της, της αγοράζει το... Twitter.

The Simpsons: Season 35 Episode 4 | THIRST TRAP: A CORPORATE LOVE STORY (REVIEW)

Κλείσιμο
Όταν η Περσεφόνη ζητάει από τον αγαπημένο της να της λύσει ορισμένες απορίες ο κ. Μπερνς της λέει ότι αγόρασε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε «τιμή ευκαιρίας» μιας και «ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έπρεπε να την πουλήσει, γιατί ο πύραυλος του που θα πήγαινε στον Άρη συνετρίβη στον διεθνή διαστημικό σταθμό».

Η πλοκή 

Ο Τσαρλς Μοντγκόμερι ή αλλιώς κ. Μπερνς ανοίγει την εκπομπή μιλώντας on camera για την Περσεφόνη - την οποία υποδύεται η Ελίζαμπεθ Μπανκ - μία απατέωνισσα η οποία καταφέρνει να τον ξεγελάσει προκειμένου να χρηματοδοτήσει το εξαιρετικά αμφίβολο project της, το οποίο ισχυρίζεται ότι μετατρέπει το αλμυρό νερό σε πόσιμο. Εν τέλει ο κ. Μπερνς ξόδεψε πολλά χρήματα για την εταιρεία και ακολούθως απηύθυνε κάλεσμα στο φιλικό του περιβάλλον προκειμένου να επενδύσει σε αυτήν. 

Κατά τη διάρκεια του πάρτι ο κ. Μπερνς της δίνει έναν φάκελο μέσα στον οποίο υπάρχει μία κάρτα με ένα μπλε πουλί. Τότε η Περσεφόνη τον ρωτάει εάν επρόκειτο για μία δωροκάρτα Twitter με τον Τσαρλς Μοντγκόμερι να της λέει τα εξής: «Όχι, σου αγόρασα ολόκληρη την εταιρεία». Στη συνέχεια του επεισοδίου βλέπουμε το ζευγάρι να δίνει συνέντευξη και να ερωτάται για τη αρνητικά σχόλια που αφορούν την εξαφάνιση της Περσεφόνης από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αφότου ανέλαβαν τη λειτουργία της. 

Μπορεί το όνομα του Έλον Μασκ να μην αναφέρεται στην εκπομπή ωστόσο πρόκειται, όπως όλοι ξέρουμε για τον ιδιοκτήτη του X - πρώην Twitter - ο οποίος μέσω της διαστημικής εταιρείας Space X θέλει να στείλει πυραύλους στον Άρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγιστάνας εμφανίστηκε ως guest στους Simpsons το 2015. Συγκεκριμένα τότε είχε εμφανιστεί στο επεισόδιο με τίτλο «The Musk Who Fell to Earth».

The Simpsons' predict Elon Musk buys Twitter | S26E12




Ειδήσεις σήμερα:

Εκδόσεις Ελευθερουδάκη: Το δράμα μιας οικογένειας και ενός ιστορικού βιβλιοπωλείου

Αποστολή στην Ιταλία: Πώς η Μελόνι «καθάρισε» τον Αντρέα

ΗΠΑ - FBI: Η Χαμάς θέτει απειλές όμοιες με αυτές του Ισλαμικού Κράτους - Ανησυχούμε για «μοναχικούς λύκους»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης