Οχάιο: Για 4 φόνους κατηγορείται Αμερικανίδα που συναντούσε άνδρες για σεξ, τους νάρκωνε και τους λήστευε

Οχάιο: Για 4 φόνους κατηγορείται Αμερικανίδα που συναντούσε άνδρες για σεξ, τους νάρκωνε και τους λήστευε

Οι Αρχές έχουν συνδέσει τη γυναίκα με αρκετούς θανάτους από υπερβολική δόση ουσιών και ληστείες, από τον Δεκέμβριο του 2022 και έπειτα

33_ohio
Για τέσσερις φόνους κατηγορείται μια 33χρονη γυναίκα από το Οχάιο, η οποία συναντούσε άνδρες για σεξ επί πληρωμή και κατόπιν να τους νάρκωνε προκειμένου να τους ληστέψει.

Η δολοφονική δράστη της Ρεμπέκα Όμπορν αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που δέχτηκε η Μονάδα καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων της Αστυνομίας του κεντρικού Οχάιο, ότι μία ιερόδουλη έκλεινε ραντεβού με πελάτες, και στη συνέχεια τους χορηγούσε ναρκωτικά για να κλέψει τα χρήματά τους και ό,τι άλλο πολύτιμο είχαν πάνω τους.

Μετά από εκτενή έρευνα, οι αστυνομικοί συνέδεσαν την 33χρονη γυναίκα με αρκετούς θανάτους από υπερβολική δόση ουσιών και ληστείες, που ξεκινούσαν από τον Δεκέμβριο του 2022 και έπειτα.

Τα στοιχεία των τριών από τους τέσσερις άνδρες που πιστεύεται ότι σκότωσε η γυναίκα μέσα στο 2023 δεν έχουν ανακοινωθεί από τις Αρχές. Η μόνη υπόθεση για την οποία έχουν αποκαλυφθεί αρκετές πληροφορίες αφορά στον θάνατο από υπερβολική δόση του 30χρονο Τζόσεφ Κράμπλερ στις 15 Ιανουαρίου. Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Κατά την ανάκριση της Όμπορν, η γυναίκα παραδέχτηκε ότι χορήγησε στον 30χρονο τα ναρκωτικά που προκάλεσαν τον θάνατό του και ότι τον έκλεψε ενώ κειτόταν αναίσθητος.

Σε μια άλλη υπόθεση, η 33χρονη φέρεται να πρόσθεσε φαιντανύλη στο κρακ που κάπνιζε ένας πελάτης της, και στη συνέχεια να έκλεψε το αμάξι και την πιστωτική του κάρτα ενώ εκείνος ψυχορραγούσε.

Η εισαγγελία του Οχάιο απήγγειλε τις πρώτες κατηγορίες εις βάρος της Όμπορν τον περασμένο Σεπτέμβριο, και έκτοτε η γυναίκα βρίσκεται στη φυλακή. Αυτήν την εβδομάδα όμως το κατηγορητήριο επεκτάθηκε, σύμφωνα με το Law and Crime.



Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: «Σφυριά» του Ολυμπιακού στη Γουέστ Χαμ, ήττες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Δείτε τα γκολ

Eίμαι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα, μαύρος που τα «χώνει» και βαστάει κομπολόι, λέει ο τράπερ Νέγρος του Μοριά

Θεσσαλονίκη: «Ο φίλος της μου έλεγε ότι ζούσαν στην Κέρκυρα και τώρα μου τη στέλνουν νεκρή» λέει ο πατέρας της 24χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης