Η 16χρονη Νόιγια (δεξιά στη φωτογραφία) και η 13χρονη Γιαχέλ εξαφανίστηκαν μετά την επίθεση της Χαμάς στο κιμπούτς Μπε’ερί στο νότιο Ισραήλ. Μαζί τους δολοφονήθηκε και η βρετανικής καταγωγής μητέρας τους Λιάν.
Ο θάνατος της Γιαχέλ είχε γίνει γνωστός την περασμένη εβδομάδα.
Η οικογένειά της δήλωσε στο BBC ότι η σορός της κοπέλας έχει ταυτοποιηθεί και επίσημα.
Οι αδελφές ήταν αγνοούμενες από τη σφαγή στο κιμπούτς στις 7 Οκτωβρίου. Ο πατέρας των κοριτσιών, Έλι, εξακολουθεί να αγνοείται ενώ και άλλοι συγγενείς της οικογένειας έχουν απαχθεί.
Η 48χρονη Λιάν είχε μεταβεί σε κιμπούτς εθελοντικά όταν ήταν 19 ετών και από τότε ζούσε εκεί μόνιμα.
Στα τελευταία μηνύματα που είχε προλάβει να ανταλλάξει με συγγενείς της η Λιάν είχε πει ότι άκουγε πυροβολισμούς και φωνές στα αραβικά σε μικρή απόσταση. Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που βίωνε μια τέτοια κατάσταση, η Λιάν έλεγε σε συγγενείς της ότι «αυτή τη φορά είναι το κάτι άλλο».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.