Πόλεμος στο Ισραήλ: Το τελευταίο τηλεφώνημα 21χρονης στον πατέρα της μετά την επίθεση της Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το τελευταίο τηλεφώνημα 21χρονης στον πατέρα της μετά την επίθεση της Χαμάς

Ο πατέρας της λύγισε μιλώντας στο CNN - Η Μάγια Ρεγκέβ ήταν με τον αδερφό της στο μουσικό φεστιβάλ στο οποίο σκοτώθηκαν από τη Χαμάς 260 άνθρωποι

maya_regev_hostage_xr
Το συγκλονιστικό τελευταίο τηλεφώνημα που είχε με την 21χρονη κόρη του Μάγια, η οποία ήταν στο φεστιβάλ μουσικής στο οποίο σκοτώθηκαν 260 άνθρωποι από τη Χαμάς το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας της, Ιλάν Ρεγκέβ.

«Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει» ακούγεται να λέει η νεαρή Ισραηληνική που ήταν στο φεστιβάλ με τον 18χρονο αδερφό της.

Ο πατέρας της, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στη συνέντευξη που έδωσε στο CNN, ακούγεται στο τηλεφώνημα να ζητά από την κόρη του να του στείλει τις συντεταγμένες της περιοχής στην οποία βρισκόταν ενώ παράλληλα της λέει «έρχομαι».

Δείτε το βίντεο του CNN με το τελευταίο τηλεφώνημα της Μάγια:

Dad wants the world to hear this chilling call of his daughter being kidnapped


Η 21χρονη φέρεται να πρόλαβε να στείλει και ένα μήνυμα στην μητέρα της, Μιρίτ, πριν το μακελειό στο φεστιβάλ στο οποίο έλεγε «σε αγαπάω».

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στην οικογένειά της νεαρής κοπέλας για το αν είναι ζωντανή ενώ για τον αδερφό της φίλος έστειλε στον πατέρα του ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ζωντανός. «Πιστεύω ότι είναι ζωντανός, δεν ξέρω αλλά δεν φαίνεται να σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς» είπε ο πατέρας του.

itai
H φωτογραφία του Ιτάι που έστειλαν στον πατέρα του


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης