Ισραηλινός στρατός: Χτυπήσαμε κατά λάθος αιγυπτιακή θέση, λυπούμαστε για το περιστατικό

Ισραηλινός στρατός: Χτυπήσαμε κατά λάθος αιγυπτιακή θέση, λυπούμαστε για το περιστατικό

Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ - Ελαφρά τραυματίες οι Αιγύπτιοι συνοριοφύλακες

tank01-mesa
Ένα άρμα μάχης του ισραηλινού στρατού έπληξε κατά λάθος «αιγυπτιακή θέση κοντά στα σύνορα» στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ, δήλωσε εκπρόσωπος.

«Το περιστατικό διερευνάται και οι λεπτομέρειες εξετάζονται. Οι IDF εκφράζουν τη λύπη τους για το περιστατικό» τόνισε ο Ντάνιελ Χαγκάρι.

Η ανάρτηση του ισραηλινού στρατού στο Twitter:

Πριν από λίγο, ένα άρμα μάχης των IDF έριξε κατά λάθος και χτύπησε αιγυπτιακή θέση δίπλα στα σύνορα, στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ. Το περιστατικό διερευνάται. Οι IDF εκφράζουν τη λύπη τους σχετικά με το περιστατικό.

Κλείσιμο

Από την πλευρά του, ο αιγυπτιακός στρατός έκανε λόγο για «ελαφρά τραυματίες» στις τάξεις του, χωρίς να δώσει τον αριθμό τους, μετά την ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού για το «κατά λάθος» πλήγμα αιγυπτιακής θέσης.

Το Κερέμ Σαλόμ είναι σημείο διέλευσης για τα εμπορεύματα και βρίσκεται στο συνοριακό τρίγωνο μεταξύ του Ισραήλ, της Αιγύπτου και της Λωρίδας της Γάζας.

Βρίσκεται νότια του τερματικού σταθμού της Ράφας, μεταξύ της Αιγύπτου και της Γάζας, μέσω του οποίου περνούν από χθες φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια με προορισμό το παλαιστινιακό έδαφος. Η Γάζα τελεί υπό ισραηλινή πολιορκία, μετά την πολύνεκρη επίθεση της παλαιστινιακής Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου σε ισραηλινό έδαφος.

Ειδήσεις σήμερα:

Nyli: Οι επίλεκτοι κομάντος της Σιν Μπετ του Ισραήλ με «licence to kill» για τους τρομοκράτες της Χαμάς που επιτέθηκαν στις 7 Οκτωβρίου

Θρίλερ με τον επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στη Βάρδα

Εντυπωσιακή αύξηση των πιθανών τιμών πώλησης διαμερισμάτων σε πέντε περιοχές της Αθήνας - Πού είναι τα άκριβότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης