Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Λαπίντ στηρίζει τη χερσαία επίθεση στη Γάζα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Λαπίντ στηρίζει τη χερσαία επίθεση στη Γάζα

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης είχε επιλέξει να μείνει εκτός κυβέρνησης εθνικής ενότητας, αλλά μένει εντός της εθνικής γραμμής

Yair_Lapid
Υπέρ της αναμενόμενης χερσαίας επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας τάχθηκε τη Δευτέρα ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ κατά την ομιλία του στην Κνεσέτ.

«Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να βάλουμε τέλος. Θα φέρουμε πίσω τους ομήρους και δεν θα υπάρχει πλέον Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας», υποστήριξε μιλώντας στο κοινοβούλιο.

Ο πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου έσφιξε το χέρι του Λαπίντ, μετά την ομιλία του στην Κνεσέτ, μια σπάνια στιγμή για τους δύο πολιτικούς.

Κλείσιμο


Ο Γιαΐρ Λαπίντ, ο οποίος δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας του Νετανιάχου, προέβλεψε ότι θα χρειαστεί «χρόνος και σημαντική [ενν. στρατιωτική] δύναμη» για αυτήν την επιχείρηση. «Εάν δεν αρέσει στον [ενν. υπόλοιπο] κόσμο, ας μην του αρέσει. Δεν δολοφονήθηκαν τα παιδιά του [ενν. υπόλοιπου] κόσμου, αλλά τα δικά μας παιδιά», είπε και συμπλήρωσε πως σκοτώθηκε ο καλύτερος φίλος της κόρης του.

Υπογράμμισε επίσης πως το Ισραήλ δεν πρόκειται να σταματήσει έως ότου βεβαιωθεί πως δεν θα επαναληφθεί ποτέ ξανά επίθεση ανάλογη με εκείνη της 7ης Οκτωβρίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δούκα - Η δικηγόρος, κόρη πρώην δημάρχου Αθηναίων που βγήκε πρώτη σε σταυρούς

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, μιλά στην Τζεφ Μοντάνα για τον πατέρα της: Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός

Βίντεο: Το protothema.gr στο μεγαλύτερο στρατόπεδο αρμάτων περιμετρικά της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης